Aleynakaran BEBEĞİM 37 haftalık şuan 3 kilo fakat doktorum eğer yavaş kilo alırsa 38.haftada sezeryana alırım bebişe kilo aldırmaya bak dedi,😪bebeğimi zamanında doğurmak istiyorum hızlıca kilo alması lazım sizler neler yediniz kilo alması için?
Sadelim Aleynakaran 3 kilo az değil normal takılmayın ama muz ceviz kabak çekirdeği yumurta kaşar peyniri bide kuru kayısı kilo aldırıyor diye duymuştum
tugbadurmaz34 Aleynakaran kefir iç kahvaltı da kaşar ye yumurta ye gece yatmadan 1 tane muz ye gün içinde de badem ceviz ve kabak çekirdeği ye bak tosun gibi olur 😂
Asel-2023 Aleynakaran ne alaka kilosu çok iyi ben 42 de normal doğurdum 3300 bazen bu doktorların gerçekten bilerek sezeryan bahanesi aradığını düşünüyorum
Aleynakaran Sadelim teşekkür ederim çok moralim bozuk doktorum haftaya sezeryana alabilirim dedi.Eşim kızıyor stres yapma diye ama oluyor işte .
Aleynakaran Minigiim-vebenn52 Şu anda 37 haftalık ama bebeğimin karın çevresi 36 + 1 boyutundaymış kemikleri iri fakat karın çevresi küçük sadece eğer yavaş kilo alırsa haftaya sezeryana alırım dedi kafam karmakarışık napıcamı şaşırdım. 3 kilo kimisi normal diyor doktorun sırf sezeryana almak için söylüyor olabilir dediler ama doktorda okadar yapmaz heralde bilmiyorum.😪
Sadelim Aleynakaran hiç stres yapma kızım 41. Haftada üç kilo doğdu doğduktan sonra zayıfladı 2800 oldu ama sonra çok da güzel toparladı haftasını tamamlamış kilosu da korkulacak.kadar az değil o yüzden hiç stres yapma sağlıklı olsunlarda zamanla toparlıyorlar emin ol
Minigiim-vebenn52 Aleynakaran normal bir hafta çok sorun değil ki eğer gelişimi devam ediyorsa bir haftayı sorun etmiyo genelde doktorlar siz beslenmeye dikkat edin yine düzelirse düzelir düzelmezse de suni ile neden başlatmıyor ki hemen sezeryan diyo başka doktora da görün bence bir kereye mahsus
Aleynakaran Minigiim-vebenn52 gözükücem bu gittiğim doktor özel hastanede bilmiyorum belkide uğraşmak istemiyorlar sezeryan parasıda var ayrıyetten.Devlete gidip başka bir doktorada sormam gerek.
Mevlude_Sahin Aleynakaran Oğlumu 38+3 de 3,425 graml doğurdum. 3 kilo nasıl az bir kilo anlamadım ama soda, muz bunlar kilo aldırıyor bebeğe. Oğlumda çok yerdim