Melliisaa Kızlar yarın randevum var devlette ikili test için cinsiyeti öğrenirmiyim birde kan tahlili icin aç mı yoksa tok olmamız mı gerekiyor ?
Cinarsaitinannesi Melliisaa ben bugun ikili testte cinsiyeti öğrendim çok şaşırdım daha 11+2 haftalığım hemde devlet hastanesi
Fener1608 Melliisaa Ben ikili testte öğrendim cinsiyetini 13 haftalıkken sordum gösterirse söyleleyim mi dedi söyle dedim öyle öğrendim oğlum olucağını fark etmiyor aç tok olmanız
umrankoch Devlet hastanelerinde 16.haftadan önce cinsiyet söylemiyorlar. Açlık tokluk durumunun bir önemi yok ikili testte
susaMom_ Cinarsaitinannesi 2li taramada cinsiyet mi ogreniliyor ben dün verdim 1 haftaya çıkar dediler bende özelde verdim
Melliisaa Cinarsaitinannesi superr inşallah bana da soyler hangi şehir hangi hastaneye gittiniz acaba
Nureymn Pozisyon uygun ise cinsiyeti söylerler ama bu durum doktora bağlı birazda .açlık tokluk farketmez ama ben aç şekilde kan vermeyi tercih ettim 😌
Cinarsaitinannesi susaMom_ bende ozele giderken ilk çocuğumda 16.haftada öğrenmiştim bu defa doktor pat diye söyledi hiç beklemiyordum bende
susaMom_ Cinarsaitinannesi 2li taramada ogreniliyorsa iyi ama bana da 16. Haftadan önce cinsiyet net olmaz dedi ultrasonda baktı kız gibi duruyor dedi 2li taramada net değil mi o zaman diyorum kendi kendime
Melliisaa Fener1608 hangi şehir hangi hastaneye gittiniz acaba bazı devlet doktorları söylemiyor 26.haftaya kadar cinsiyet diyorlar
Hlimee Ben de bugün oldum 2 li tarama testi ni bebeğin pozisyonu yüzünden çikolata vişne suyu ne içtim anca gördük detaylı . Aç tok fark etmiyor 10 gün sonra çıkar sonuç dedi Cinsiyet söylemek için de erken dedi
Fener1608 Melliisaa Bursa şehir hastanesine gidiyorum ikili tarama da sordum söyledi sonra bir daha kontrole gittiğimde garanti olsun diye bir daha sordum zar zor gösterdi bacaklarını kapatmıştı birazcık açtı gördük 😊
Tugces27 Hlimee burada hep kadın doğuma alın onlar yönlendiriyor diyorlardı bakıyorum da öyle bi bölüm göremiyorum sistemde nasıl yapabilirim