minik_kurabiyeee XBirmelekannesiii 29+3 cimsiyemiz kız göbeğim bu son zamanlarda çok çıkmaya başladı baya büyüdü 🥰
Miracleee Cucu_01 benimki de makat duruşlu. Döner mi acaba Allah bilir. Bazen öyle vuruyor ki tuvalete zor yetişiyorum.
Mervettas XBirmelekannesiii 28+4 haftalığız.ilk hamileliğimde bu kadar göbeğimle doğuma gitmiştim diyor ve gidiyorum 😭😄
gamzevearya XBirmelekannesiii 29+2, göbüş hem çok belli hem de bayağı bir sert 😅 akşam yemek yemek istemiyorum bu yüzden, sertlik gitmiyor 🫠
Elifdddd XBirmelekannesiii 30+5 olduk bugün sizinde kasılma oluyormu gün içerisinde yani bebek birtarafa topşanıyor sıkıyor karnını
Hayal-21 30+2 oluyoruz yarın inşallah grip geçiriyorum şuan üst üste hapşırıyorum ve hapsirirken korkuyorum 32 haftada kontrolümüz var çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır
FatSon9993 XBirmelekannesiii 27+5 olduk evet göbek var arada bir sırt ağrısı oluyor onun dışında şükür iyiz sizler nasılsınız 🤭🤭
Emanetimmm 29 hafta, bı kaç gündür nefes özellikle zorlamaya başladı hele ki gece nasıl yatayım şaşırıyorum bazen ☺️ yastık yığmaya başladım yatağa
MelteM2cck XBirmelekannesiii 29 haftalık kız bebek göbüs aşağı görmemi engelliyor artık 😁 26 şubat doğum tarihim