Biperi @“2erkek1kiz” banada su fazlalığından bebeğin kanala daha geç ineceği söylendi gönlünüzü ferah tutun hakkınzda hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla alın kucağınıza 🤲
_momes 2erkek1kiz aynen öyle önceden dikkat etmediğim için bu şekilde oldu hep dikkat etmiş olsam bu şekilde olmazdı belkide ama yavaş yavaş alıştım. Haftama uyumlu olmaya başaldı bebeğim
2erkek1kiz _momes çok sevındım canım inşallah doğuma kadar bir sıkıntı çıkmadan devam edersin bebegını saglıkla kucagına al canım
Nesaras dlb97 bence çok değil benim 30 . Haftada da 2150 çıktı kilosu bir hafta önden gidiyoruz sadece
dlb97 Nesaras bencede cok degil ya yani bi tik kilolu olabilir belki ama herhalde doguma kadar 4 kg yu gecmez yani
Cilek_21 _momes neler yediniz mesela kilolu oldu maaşalah da diyelim 🧿 bebişe 🥰ne yiyorsanız onları azaltın ben ilk günden beri kepek ekmeği yiyorum hamur işi yemiyorum ama onun dışında herşey yiyorum mesela tatlı krizlerim var 🤭
_momes Cilek_21 hamuişi çok yiyordum son zamanlarda meyve zaten çok yiyordum şimdi tam buğday ekmek yiyorum önemli ölçüde haftamızı Yakalamışız artık ççok şükür
Rbytkn _momes oğlum 32 haftalıkken 1900 du yani arada çok bir fark yok bu farkla hemen diyet fln denmez bence, siz yine dikkat edin tabi ama bu seferde boşu boşuna değerlerden düşmeyin, şeker e fln bakıldı mı
_momes Rbytkn tamammen diyet yapmıyorum bıraktım bende doğru olduğunu düşünmediğim için daha dikkatli yemeye başaldım herşeyi
Rbytkn _momes bu kilo da olması mümkün değil mesajda yanlışlık var sanırım 20 haftalık bebek daha yeni kilo almaya başlar yani kilosu 300-500 gram arasıdır en fazla oda… Merak ettim bende 🙂