Fatma13cengiz En son 6 aralıkta gitmiştim ufak birsey var demişti doktor nisan ayında da düşük yaşayınca bir tedirgin oldum bugun gittim çok şükür kalp atışını bebegı de gördüm minnacık 🥰🥰Allah herkesin evladını saglıkla kucağına almayı nasip etsin 
tubik_ Fatma13cengiz hayırlı olsun canım neden kürtaj olmuştun. Ben de temmuZ da kürtaj oldum ve yeniden hamileyim 5 haftalık ama henüz doktora gitmedim. Coraspin içiyor musun
C34 Fatma13cengiz çok sevindim öncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin . İlk muaneye gittiğinizde sadece kese mi gördünüz. Bn bugün gittim boş kese gördük haftaya tekrar çağırdı inşallah bebek görürüz
16eda16 Fatma13cengiz hayırlı olsun canım bende 16 aralık 5+6 da gittim sadece kese gördük birde yarın gidicez 6+5 oluyorum yarın inşallah benimde gözükür ya çok merak ediyorum
Derya-Civcivi Oh maşallah canım allah bağışlasın sağlıcakla kucağına al mis gibi bir duydu bende 14 buçuk haftalığım :)
Fatma13cengiz tubik_ boş gebelik yaşadım canım şuanda sadece folık asit ve mide bulantısı ilacı kullanıyorum
Fatma13cengiz C34 6baralıkta gittim ufak bir şey var dedi geldim eve bugune randevu aldım kese de.bebekte göründü