Birisi00 18+4 hafta gebeyim. İkili üçlü tarama temiz. Bugun normal ultrasonda doktor bebegin bobreklerinde genisleme olduğunu soyledi. Biri 4 biri 6 mm basina gelen varmi . Detayli ultrason da net belli olur dedi
Cennet-donder Birisi00 bana da dedi bebeğin bobredinde genişleme var ama erkek bebeklerde oluyor sonradan geçiyor dedi benim de hamileyken bebeğimle vardı 11 mm doğunca geçti dedi
tatlibebegim_ Birisi00 benimde bebeğimin bi böbreği 5 mm doktor doğuma kadar 10 mmye kadwr normal dedi
Birisi00 Cennet-donder Benim bebeğimde erkek canım. Bugun kesin ogrendim . Doktorda erkek bebeklerde olabiliyor dedi.
Cennet-donder Birisi00 bana da aynısını söyledi sonradan geçiyor dedi Allah başka dert vermesin inşallah geçer benim de bebeğim erkek
123456aaa Benimde öncesinde yoktu 20 . Haftada farkedildi benim bebeğimde erkek sadece tek böbreğinde genişleme çıkmıştı 4 mm di diğeri normaldi hala öyle devam ediyor
123456aaa Birisi00 Ben 32 haftalık oldum 7 mm şuanda yavaş seyredebelir durabilir ilerleyebilir ama geçmedi yani doğduktan sonra çocuk bölümü bakıcak
Birisi00 123456aaa Bilmiyorum yaa doktor dedi ayriyeten detayli ultrasonda bagirsakta parlaklik beyinde genisleme gibi sorunlarda cikarsa engelli olma riski artiyo dedi korktum ama tek basina bobrek genislemesi bir anlam ifade etmiyor dedi İkili-üclu bir sikinti cikmadi
123456aaa Birisi00 Bende girdim ayrıntılıya ayrıyetten bişey çıkmadı canını sıkma olabiliyor dediğim gibi böbrekleri çok genişlemesiği sürece bi sıkıntı yaratmaz inşallah bol bol dua edin bebeğinize en önemlisi de bu
tatlibebegim_ Birisi00 erkek ama genelde erkek bebeklerinde görülüypmuş sadece erken sünnet ettirilmesi gerekiyormuş
Birisi00 123456aaa İcim rahat. Asla kotu birseyi oldugunu dusunmuyorum. Ama ayriyeten insallah birseyi cikmaz
Birisi00 tatlibebegim_ Evet doktorda aynisini dedi cogunlukla erkek bebeklerde oluyormus.Bizimkide erkek