Minigiim-vebenn52 Kızlar istanbuldayım denize yakın da değilim martılar ve kargalar birden dairesel hareketlerle uçmaya başlayıp ağlama sesi çıkarmaya başladılar deprem habercisi diyo internet ay çok korktum sizce
Yayiscanan Minigiim-vebenn52 ay sizden görünce okudum evet öyle yazıyor🫠 icimizi ferah tutalım Allah korusun herkesi🥺 bi yerde de gördüm izmirde deprem olcak diyor tarih falan vermisler. Yani nolcağını bi Allah bilir cok düsünmemek lazım bi ara düsünmekten uyuyamıyordum ben
seraperva Minigiim-vebenn52 Hava bozacağı zaman falan da garip davranıyor kuşlar içinizi ferah tutun. Ama bu durumdan ayrı mutlaka her evde deprem çantası olması lazım. Hazırlamadıysanız mutlaka hazırlayın bi çanta.
Minigiim-vebenn52 Aybarssmom_ valla dün de ay turuncumsu garip bi şekilde çok asagıdaymıs 🤦🏼♀️ Zaten bekleniyo ama şimdi araştırdım da cok şaşırdım korktum
Minigiim-vebenn52 Yayiscanan haklısın çok düşünmemek gerek evde de tek oluyorum hep o yüzden çok korktum Allahım herkesi korusun evlerimiz Allah’a emanet çünkü 🥹
Minigiim-vebenn52 seraperva hep hazırlicam diyorum hep erteleniyor eşim gelince hazırliyim bugün ne olur ne olmaz Allah korusun