Barbie ben 34 haftalıgına girdım bebek arabası aldım hazır vazıyyete getirdim kayınvaldem moralımı bozdu ay hazır vazıyyete getırme ay olmazmıw kım bebek arabasını kac haftasında aldı kac haftasından bebek ıcın hazırlıklar yapıyor
celileturk Barbie ben bebek arabasını 4.ayda almıstkm 😂 bahanemiz de çok iyiydi dolar yükseliyordu 😂 heves ediyorsun ne karısıyo kayınvaliden
Zeliha66 Barbie valla 4 aylık hamile olup alanda var 9 aylık hamile olup alanda o anki maddiyatla ilgili olanda bisey bence.
Kamelya Barbie ben 30 haftalığım daha almadım para biriktirmem lazım çünkü yoksa şimdiye aldıydım benim Kayınvalidemde konusu açıldığında doğduktan sonra alırsın ne gerek var demişti sinir olmuştum😏
Bahar11mucize Barbie kız ben 17 haftalıkken mi ne aldım hep hazır vaziyette durdu 😂 kaynanana sen beni söyle 😂 37+6 olcak 12den sonra bişey olmaz
Rojinn Barbie 27 haftalıkken almıştım şimdi 34+5 haftalığım eksik bişi bırakmadım ben imkanım oldukça aldım alacaklarımı kimseyi dinlemedim erken diyene ben son aya iş bırakmıycam dedim sustular 😊
Pinkyy Barbie canım bizde cinsiyetlerini öğrendik ve hemen araştırmalara başladık,4.ay gibi üst baş alalım yavaş yavaş diye alışverişe çıktığımızda istediğimiz bebek arabasının indirimini ve kampanyasını gördüğümüz anda kıyafet yerine bebek arabasını alıp çıktık,kimseyi takma kendi bütçenize ödeme kolaylığınıza göre iyice araştırarak alınması gereken bi ürün çünkü,herkes erken der ama kimse destek olmaz..
yagmurtpl Bence de kimseyi dinleme canım, destek olacağına köstek olan o kadar çok kişi var ki, benim bu süreçte çok iyi öğrendiğim şey her şeyi sadece eşimle ve beni anlayan kişilerle paylaşmam gerektiği, diğerleri sadece laf kalabalığı ve akıl karıştırmaktan, can sıkmaktan başka bir işe yaramıyor! Ben şahsen aldıklarımı ya da almayı planladıklarımı kimseye danışmayı düşünmüyorum çünkü her kafadan bi ses çıkacak beni gerecekler gereksiz yere, iyisi mi eşime söylerim beraber yaparız olur biter ☺️ Diğerlerine de seyretmek düşer 😎
Sedaahmet Barbie biz 3.ayda bakmiştık eşimle ama eşim erken daha dedi. Almadik. 6.ayın icindeyim hala almadik 😂 eşim aylıgı alınca beşik alalım dedi. Belki besik alırken uygun fiyata bebek arabasi bulursak alirız. 😂
Hbsanneoluyo Barbie 29+3haftalığım iki hafta önce aldım Odası kıyafetleri herşeyi tmm Odasının perdesini de aldım Bi boyaması kaldı odayı bide kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim işte hastane çantasını hazırlıcam
Heycanligebe Barbie 28. Haftada 😂😂😂 amaaannn takılma sen hevesinide kırma ya şunu anlayın artık bu bebekler bizim çok laf eden olacak her lafa takılırsaaaakkk yandık biz 😂😂😂