MomsE kimin iğrenç olduğu yazdıklarından, üslubundan o kadar belliki. Size katılmayan herkese zırlamışsın diyorsunuz şu forumda çok komiksiniz. Benim evimin balkonundan bayrağım asla inmez, neden taşıyamayım elimde evet Filistini destekliyorum qma hiçbir yürüyüşe katılmadım zira hem çocuğum var hem gebeyim. Lakin tek olsaydım katılırdım. Şehit cenazesine de yürüyüşe de katılmışlığım çok var, onlar için Kuran okumuşluğumda çok var. Kimin ne amel işlediğini bilemezsin. Kulu kandırmaya ihtiyacım yok burdaki kimse babamın oğlu değil dışarda görmüyorum hakkımda ki izlenimleri benim için birşey farkettirmiyor. İşte müslüman müslümanı uyarmalı bir yanlışını görünce bu yüzden müslüman mısın diye sordum en başta buda bir farz, bilmemek ayıp değil tabi. Ben görevimi yaptım senin ne düşündüğün de çok umurumda değil farkındaysan sana sormuyorum bile sen be yaptın şehitlerimiz için diye beni ilgilendirmez çünkü. Ama tabi elinizde saldırmaya konu olmayınca hemen Onun için ne yaptın bunun için ses çıkardın mı soruları. Size de zor tabi insanın içi kötü olunca her baktığı yerde ayna görüyor🙃 Allah hepimize hidayet versin.