Asiyam__010 Bugun doktora gitim ve 4 haftalık hamileyim ultrasonda baktı ve çok kucuk olmasına rağmen gorduk bebeğimizi 🥹🥹🥹
Seda-M Asiyam__010 son adet tarihiniz nedir acaba 4 haftalık neye göre hesaplandı Sanırım bende o civardayım o sebeple merak ettim inşallah doktora yarın gidicem meraktayım
akkrn Seda-M Sevinc-Berna87 Ben de 4+6’yım 🥰 hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Benim de dün koyu bi akıntımsı bişey geldi 6 haftaya kadar normal dedi doktor (sat 17 kasım)
Sevinc-Berna87 Seda-M benimde 19 kasimda satım canim aramizda fazla yok doktorumu ara progestan yazsin
Oyku60 Benimde 4+6 5 e gireceğim kanda çıktı ama 6 buçuk 7 haftalıkken gideceğim doktora bakalım hala inanamıyorum 🥰
Sevinc-Berna87 Oyku60 ayniyiz canim bende 4+5 benimde doktor randevüm 7 haftalikken ben kan falan vermedim teslerim pozitif zaten 😊
Asiyam__010 Sevinc-Berna87 uygulamaya göre 4+4 benim kisi ben bu sabah kanda verdim ultrasonda da gördük çok şükür
turkan403 Asiyam__010 amin canım Allah razı olsun senin teste çıktı mı nasl kaç gün sonra pozitif gordn
Hulo2105 Asiyam__010 valla işim tuhafı benim son adet tarihim 11 kasımdı. Doktor baktı 16 kasım dedi. 1 aralıkta hamile kalmışsın dedi. Yani aslında 8-9 hafta olunca tam kaç hafta öyle anlarız dedi. Ama keseyi gördük 5 haftalığız diyelim😊