umrumdadegil Merhaba kızlar iğne vurduktan sonra 5 gün tuzsuz ve şekersiz beslenmem gerekiyormuş meyve falan da mı yiyemiyorum acaba🥺
Pamuk umrumdadegil Ben oldum 20 gün önce ama bana hiç öyle bisey demediler.Normal devam ettim ilk kez duyuyorum. Sadece iğne şekeri yükseltiyor şekere dikkat et dediler o kadar.
umrumdadegil Pamuk kortizonlu iğne olduğu için 5 gün yeme dediler zaten vurdurduktan sonra akşamına şekerim 250 çıktı şekerli yemeyeceğimi söylememişlerdi başta
Pamuk umrumdadegil Sen de gebelik şekeri mi var? Doktor sadece gebelik şekeri olanlar da seker yükselir dedi.2 doz vuruldum en yüksek 140 çıktı seker olduğu halde.
Pamuk Hatta 2 gün hastane de yattım ciger gelistirici vurulmak icin.Ara öğünler de armut,elma,mandalina ve küçük muz verdiler 2 günde.
umrumdadegil Pamuk yükleme yapmadı doktorum bana gerek yok dedi ama benims içim rahat etmedi diye cihaz aldım evde nolur nolmaz diye takip ediyorum. O gün biraz abarttım aslında sanırım hamur işi patates kızartması reçel yemiştim birbirini tetikledi sanırım
Pamuk umrumdadegil Olabilir takip yapmakla iyi yapıyorsun.4 gün sürüyormuş iğnenin şekere etkisi.Bol bol su iç.
umrumdadegil Pamuk korktum zaten 250 görünce panikledim hemen su içmeye başladım peşine zor düşürdüm 🤦🏻♀️ ufak tefek meyve yiyebilirim o zaman şekerimi takibe alıp en azından yeşil elma falan
Tinii_minii_mom Bende colestan vuruldum dün ilk defa yemekten snra 150 gördüm bugün açlık ölçtüm 125 gördüm şok oldum şekerimide hep ölçerim normaldir gerçekten yükseltiyor demkki