iremdemirr Kızlaaar bugün kontrolden geldim bebek baş aşağı doğum pozisyonu almış doktor daha dönmez öyle kolay kolay dedi 1 haftada ilerden gidiyormuş, kilosu maşallah..😂 Doğum pozisyonu aldığında ne zaman doğum olur sizce
Mrvcakatt iremdemirr Haftan iyi dogum pozisyonu almasi normal. daha dogum olmaz. . Nstde duzenli kasilman olacak. Acikligin belli miktara ulsacak anca o zaman dogum baslar
Melike_4949 iremdemirr benimde baş aşağı 25 haftadan beri 😅😅 38 haftalık hamileyim bakalım ne zaman gelicek
iremdemirr @Mrvcakatt umarım son haftasına kadar beklemez kilo almaya devam edicek normal düşünüyorum🥹 Nst de çıkmadı kasılma sancı falan
Mrvcakatt iremdemirr kiz haftan 35 , nstde kasilma sanci olsa erken dogun riskin olur bi 3 hafta bekle
MutluAnne04 3438FG ayy bende 33+3 üm ama hâlâ dönmemiş doktorum 37. haftaya kadar beklicez dönebilir dedi olmazsa sezeryan🥲
3438FG MutluAnne04 Kız sorma bende de o tedirginlik var sezeryandanda çok korkuyorum 😂 Normal doğum yapmak çok istiyorum. Birde hani yanlış bilmiyorsam dönmesini 41. Haftaya kadar bekleyenlerde var öyle de olsun istemiyorum 38 de falan şıp diye gelsin işte 😂
MutluAnne04 3438FG ahhh bende öyle 38 de gelsin istiyorum normal olmasını istiyorum bir yandan yaparmışım korkusu var şimdi gün verdi tekrar bu ayın sonunda muayene ve ilk nst var bakalım inşallah gönlünüze göre olur herşey istediğiniz gibi ilerler hayırlı sağlıklı ve kolay bir doğum nasip olur💐
sunshine_ iremdemirr merhaba döndüğünü hissettin mi hareketlerini neyde hissediyorsun canım benimki dönmedi 32+2 deyim inşallah bir daha ki gidişime benim de döner
3438FG Melike_4949 Benimkide alsa tamamen psikolojik olarak rahatlayacağım 😂 Biliyorum hemen doğum olmuyormuş ama diyorum ya psikolojik tamamen 😂