Muallaase Doktorum 21 marta gun verdi kızlar bi sorun yada erken dogum olmazsa 21 marta kavuşuyoruz sizler nezman
MasalAlparslanMom Muallaase normal doğum görünüyor şimdilik tahmini doğum 10 Mart. Erkek bebek gününü bekler hatta geçirir derler bakalım nasip 🤗 kızım 37 haftayi bitirirken doğmuştu
busraozkan33 Muallaase kaç haftalık hamilesin benim doktorum da 21 Mart dedi bana çok geç gibi geldi 😃
Pamuk MasalAlparslanMom Kardeşim 2 oğlun da 37 de doğurdu.Arkadasim kızını 41 de doğurdu bence alakası yok canim.
Muallaase Cana_ ilk kızım da bu doktora dogum yaptim 21 Mayıs’ta dogdu kizim sezeryan ile bu ikinci gebeligim 25+1 21 marta 38+2 oluyor dogum tarihini o şekilde aldık ☺️
MasalAlparslanMom Pamuk bana kalsa da ortalama 38 haftalık gibi doğuversin🫣 sağlıklı sıhhatli gelsin hepsi inşallah en hayırlı vakitte
MKU Muallaase günü kaçıncı haftadayken veriyorlar ben 30. Haftama girdim yarın kontrol var sizce veririmi gün
Muallaase MKU ilk doğumunuzsa bilemiyorum benim doktorum tanıdık ikinci bebegim benim ilk sezeryanimi da bu doktor yaptı ondan dolayı böyle oldu ilk dogumum da 37 haftaliken gitmistim 38+5 gun vermisti
Muallaase busraozkan33 ilk dogum oldugumsa eger 21 marti size normal olabilir ama ikinci sezeryansa bi tik gec gibi gercekten nerdeyse 40 haftalık olucaksin ozaman ☺️ tabi doktorunuz daha iyi bilir
Aypare Muallaase belli değil ilk gebelik normal düşünüyorum ileri süreçte doktor neyi uygun gorurse durumuma göre o olur.. ama mart sonu nisan başına denk geliyor 😇
Muallaase Delidolu söyle 25+2 olduk bugun evet erken ama benim ikinci sezeryanim doktorum ayni doktor ve tanidigim o yuzden 21 marta gun aldik 38+3 felan oluyor ozman ilk kizim 21 mayis dogumlu bu kizimda 21 mart dogumlu olsun die bana o gunu ayirdi
busraozkan33 Muallaase ilk doğum daha normal mi sezeryan mi bilmiyorum ama bı yanlış olduğu kesin aramızda 5 hafta olan arkadaşıma benden 9 gün sonraya gün vermiş