Halin Kızlar sizce bebek karyolasını yatağını ayıracağım zaman mı almalıyım yoksa şimdi doğmadan onu da alıp odasına mı koymalıyım?
Merve1414 Halin bence doğmadan erkenden alınmalı günden güne hersye pahalilasiyor birde oyuncaklarını eşyalarını rahat koyarsın normalde ayrı yatmayiz eşimle ama çocuklardan biri hasta olunca alıp kendi odalarına götürüyorum orda bakiuorum diğerinin uykusu bölünmesin diye birde tavsiyem dizinde rahatlıkla yanına gidip yatabilceginiz birşey seçerseniz daha rahat edersiniz ben uyanık olduğu her anını çocuk odasında gecirttim yemek yedirirken bile orda yedirttim oyun du etkinlikti 4 yaşında ki burası benim odam sen gelem esyalarima ben izin verirsem alabilirsin diyor 2 yaşındaki beşikten kalkar kalma odasına gidiyor
ezgi-esk Takım olarak alacaksınız şimdi alın. Ama takım olmayacaksa sonradan almak daha mantıklı, çocuk sürekli gördüğü bir şeye ilgi duymuyor bence. Yatacağı zaman alıp bak bunu sana aldık burda uyumayı denemek ister misin deyince daha cazip geliyor.