Yasemin222 Selam kızlar 3 gündür migren atağıyla savaşıyorum malum ilaç da kullanamıyorum benim gibi migreni olanlar varmı neler yapıyosunuz ataklar da 🥹🫶🏻
busraaa10 Yasemin222 bende 2 gündür baş ağrısıyla mide bulantısıyla uyanıyorum çok zor rabbim yardımcımız olsun ilk zamanlara dönmüş gibi oldum kafam kalkmıyo
Bokki Yasemin222 ben kullanmıyorum ama aşırı baş ağrısonda parol kullanıyorlarmış gebeler ben 5 aylık hamileyim bende savaşıyorum ağrıunca
Minikbiranne35 Bende de migren var ve gebelik azdırıyormuş migreni bende masaj yapıyorum ışıktan kaçınıyorum başımı bağlıyorım telefona bakmıyorum bide baktım olmuyo bir parol attıyorum canım
Fatoss-16 Yasemin222 benim gebelikte Allah’a çok şükür hiç ayağım olmadı 31 haftalık gebeyim bende de var migren çok kotu ataklarim oluyodu Allah yardımcınız olsun
mucizemgelsin61 Migren taşı sür alnına canım ben kullanıyorum hatta çantamda dolaştırıyorum hiç eksik olmaz bendede migren var çok rahatlatıyo onu sür karanlık bi odada yat kestir biraz
bitterturbo Benimde migrenim var çok şükür Allah’ıma gebe olduğumu öğrendiğimden beri hiç başım ağrımadı umarım böyle devam eder
Busetasm Yasemin222 buz torbaları var içine su koyup buzluğa atıyorum migren tutunca alnıma komple 2 yana gelcek şekilde koyup gözlerimi kapatıyorum