Cilemm1 Kizlar merhaba, tüp bebek yaptirmaya karar verdik tup bebek sureciniz nasil basladi doktor arastirmasi yaparken neye dikkat ettiniz benim kadin dogum doktorum yonlendirme yapti tup bebek icin ama ona gitmek zorunda degilim galiba. Ama doktor arastirirken neleri arastirmam gerekiyor bilmiyorum tedaviye bu ay baslamak istiyoruz nasip olursa bilgi verebilir misiniz ?
Yaprakdokumuseverr Cilemm1 Ben tavsiye üzerine gittim. Doktor önemli ama laboratuvar ve embriyologlar da çok önemli. İstanbul tüp bebek merkezi bu konuda çok iyi. Doktor olarak da Emre Karatekelioğlunu tercih ettim. 2.kez anne olucam nasipse. Yaklaşımı ilgisi o kadar güzel ki sanki psikoloğa gidiyorum 😁 sıfır stresle bu duyguyu bana tattırdı 💜
Deletedmom_85 Cilemm1 zaten ön görüşmeye gittiğiniz zaman o doktorla devam edip edemeyeceğiniz anlaşılıyor. Yaklaşımı ilgisi, sizin öykünuzu dinlerken ki halı tavrı merakı vsvs. Ben bahçeci fulya da yaptırdım.. laboratuvar olarak iyi olduklarını zaten biliyordum çok araştırmıştım memnuniyet mesajlarını çok gördüm. Merkezde ki doktorlarin adını aratarak çok araştırdım en son karar verdim işte yogunluk ağırlık hangi doktordaysa ona yonelmistim bal gibi bir doktordu baalll iyi ki diyorum her zaman ☺️
Aabbccc Cilemm1 bende tavsiye üzerine gittim gidenler hep pozitif haberler alıyordu gop Yeni yüzyıl üniversitesi de Murat Keskin doktorum bende çok memnunum
Aysennnnnn Cilemm1 Canım bende araştırma içindeyim senin gibi? Arkadaşlara katılıyorum laboratuvar çok önemli bu işte ve tabii uzman ekip. Henüz çok kararsızım birkaç yer var arada kaldım.
EbruBoluKaya Sadece doktor olarak bakmayın merkez ve labarotuarı çok önemli. Ben 4.denemede bebeğimi kucağıma aldım. İlk denememi çok araştırarak gittiğim doktorda yaptırdım ama ısınamadım doktora değiştirdim. Doktordan aldığınız ilk izlenim çok önemli gözünüz kapalı güvenebilirsiniz gerekiyor çünkü çok zorlu işlemler yapılıyor bize ve içimizde acaba kalmaması lazım. 2.ve 3.tedavimi aynı doktora gittim ama maalesef negatif aldım sevmiştim doktorumu ama 4.deneme için artık daha iyi araştırmam gerekiyordu birşeyler eksikti. 4.dneemme için Fulya bahçeçi yi tercih ettim hep içimdeydi orası ama fiyat ve insanların yanlış yönlendirmesi sonucu bir türlü gitmemiştim ama şimdi şükür diyorum bebeğim 41 günlük şuanda kucağımda uyuyor 10 yıl sonra geldi mucizem. Çoğu doktorun ücretsiz görüşmeleri var hepsinden bilgi alıp içinize sinen yerde başlayın tavsiyem
Cilemm1 EbruBoluKaya merkez ve laboratuvarin iyi olup olmadigini nasil anlayabilirim peki nasil arastiracagim
Cilemm1 Deletedmom_85 kadin dogumcumun yonlendirdigi tup bebek doktorunun asistani ile görüştüm direk adetin 2. Gunune randevu veriyorlar ön gorusme yapmiyor musunuz dedim hayir dedi bizim ilerleyisimiz bu sekilde oluyor ama isterseniz doktorumuzun yardimcisina numaranızı vereyim sizi bilgilendirsin dedi bnde tmmm dedim aramasini bekliyorum doktorlar yuz yuze gelmeden adetin 2. Gunune randevu verip tahliller va yapilip isleme baslanacakmis adana acibademde bu arada bu doktor ama bilemedim yaa ne yapmam gerekiyor konusunda kararsizim birde yeni yilla beraber tup bebek ücretleri de artacak ne yapacagimi bilmiyorum
Naciyemutlu Cilemm1 doktorun çalıştığı laboratuvarı öğrenebilirsiniz sonra başarı oranlarını sorabilirsiniz özellikle sizin öykünüzle aynı olup da olumlu sonuç alan kaç kişi var gibi.. ben doktoruma bunları sormuştum. Bide gittiğim kliniği sosyal medyada takibe almıştım sonuçta paylaşımları oluyodu ve sıklıkla. Doktorum da her detayı anlattı hiç bir sorum hava kalmadı açıkçası ben internetten Google yorumlarından doktorum sitesinden okuyup gitmiştim. Nasip işte. En başta devlete gittim ama araya deprem girdi ve iyiki de girmiş oradaki doktor çok kasıntıdı kendimi her kontrolde mutsuz gergin hissetmistım.
Cilemm1 Naciyemutlu acibademde yaptirmayi düşünüyorum yarin icin gorusme istedim normalde öngorusme yapilmiyormus o nasil oluyorsa bende gorusmek istiyorum icime sinmesi lazım kafamdaki sorulara yanit almak istiyorum dedim tmm dediler yarina randevu ayarladilar gidip girusecegim
Cilemm1 Aysennnnnn cok arastirdikca cikilmaz bir hal alıyor acibadem iyo gibi geldi bana onerilen doktorda orada zaten yuksek ihtimal adana acibademde yaptiricam
Naciyemutlu Cilemm1 hakkınızda hayırlısı olsun tabiki bi fikir sahibi olunmalı 😇inşallah gönlünüze göre olur herşey
papatyaolsun Cilemm1 canım izlenimlerin neler ? Ben de adanadayım araştırıyorum ama sanırım önce aşılama yaptırcam
Cilemm1 papatyaolsun acibadem volkan noyan ile yuregir baskent erhan şimşek arasinda kaldım 😔 acibadem de yeniyildan sonra toplam ilaclar tedavi vs 100 bine yakin bir meblağ çikacak gibi 12. Hafta gebeligine kadar ignelerede devam ediliyormus onuda az once blog yazilarinda yazanlardan öğrendim belkide 100 bini gececek bilmiyorum 🤷🏼♀️ baskent ile de bu hafta ici gorusmeye gitmeyi düşünüyorum birde oradan fiyat alicam iki doktorda iyiymis bu durumda fiyata gore ilerlemem gerekebilir kafam cok karisik sen hic arastirabildin mi canim
imtihan123 Öncelikle amh değerine bakılmalı bütün tahliller yapıldıktan sonra rahim film çektirmek gerekiyor ve erkek faktör tahlillerde sıkıntı olursa ilk eşinizin değerleri duzeltilmeliki siz çok yipranmayin🌼🌼
Cilemm1 imtihan123 rahim filmi gecen yil cekiomisto cok şükür sorun cikmadi esimde canli sperm sayisi düşük 5 milyon cikti degerleri oyuzden tup bebek istedik cunku tedavilere yanit vermiyor.
papatyaolsun Cilemm1 kuzum erhan şimşeke benim de bir arkadaşım gidiyordu ve çok memnundu, Ankara’da tüp bebek yaptırdılar , muayenelere de erhan beye gidip geldi bayağı iyi anlatıyordu, gittiğinde peki aşılama fiyatlarını da öğrenebilir misin
imtihan123 Cilemm1 bizim de değerleri çok dusuktu eşimin ilk önce bahcecide Bülent Erol üroloji doktora gittik eşim tedavi gördü sonra değerler düzeldi öyle tüp bebeğe başladık 2denemede oldu çok şükür
Cilemm1 papatyaolsun tabiki eger unutmazsam mutlaka ogrenirim 🙏🏻 randevu alma konusunda falan sıkıntı yasayanlar olmus erhan hocada ilac bitimine randevu alamamak sıkıntı olur ama bakalim gittigimde bunlarida sorucam
papatyaolsun Cilemm1 kuzum aynen Yüreğir başkentin tek sorunu randevu bulamama tüm bölümlerde neredeyse böyle