monaroza26 Kızlar hem portatif hem rahat kullanışlı beni yormayacak uçağa vs kolaylıkla alabileceğim bir bebek arabası arıyorum yardımcı olabilir misiniz
Mommys20 monaroza26 ilk aylardan dolayı pusetli olsun derseniz pierre cardin opera bana göre tam fiyat performans kullanım açısından en iyisi
nb- monaroza26 uçak diyosan kabin boy öneriyolar genelde. Ama ilk etap için bence puset şart ve puset takılabilen kabin boy bakabilirsin. Ben kullanmadım tabi ama kardeşim travel kullandı ve çok zorlanmıştı zamanında. Kabin boylar da çok yoktu o zaman. Ben prego solo aldım pusetiyle birlikte takım olarak. Kabin boy bi araba pusetiyle satılanlara travel diyolar ama kabin aslında. Yorumlara dayanarak aldım kullanan çoğu kiş memnundu. Bi de pierre cardin karma plus var onu da kuzenim kullanıyo o da tavsiye ediyodu güzel ve pratik diye
Nazliii3 Merhaba ben baby hope kabin boy bebek arabası tercih ettim bunun sebebi ise çift yönlü olması biliyorsunuzdur kabin boy arabalarda çift yönlü olmuyor sadece bu arabada keşfettim. Kabin boy araba kullanan kişiler sadece çift taraflı olmamasından şikayetçiydi rüzgar vs olduğunda bebeği kendine çevirdiğinde rüzgardan etkilenmez dediler çift yönlü olması çok önemli dediler bende bu yüzden bunu tercih ettim
monaroza26 Nazliii3 kabin boylarda ters dönmediğini bilmiyordum tüm arabada olan bir özellik zan ediyordum. Dediğiniz ürünü inceleyeceğim teşekkür ederim 🥰
monaroza26 Mommys20 cevremdekiler ısrarla pusetli alma diyorlar portatiflik açısından zor oluyor dediler ama dediğiniz gibi puset olmadan 0 6 aylık bebeği arabaya nasıl koyalim
Nazliii3 monaroza26 Rıca ederim ama şöyle bir durum da var bahsettiğim markanın arabası çift yön olduğunda hafif sallanıyor onuda belirteyim
Mommys20 monaroza26 ben çok araştırdım travel sistem istemediğim için hem pusetli hem kabin tarzı çift yönlü kullanabileceklerim arasında en çok bunu beğendim ama tercih meselesi tabi
Busra1407 monaroza26 bu biraz yaşam tarzınızla alakalı eviniz asonsorlu ise ve yer sorununuz yoksa travel hiç zorlamıyor. Toplu taşıma kullanıyorsanız minibüs vs orda zorlanırsınız çünkü tek başınıza zor olur minibüsçüler arabayı açık kabul etmiyor. Arabanız varsa ve bagajında küçük değilse ve uçak seyahati sık yapmıyorsanız travel modellerin Bir zorluğu olmaz. Ben bu yüzden travel tercih ettim ilk aylar sadece puset takıyor diye ve tekerlekleri büyük olduğu için daha konforu sarsıntı olmuyor. Ayrıca kabin boy arabanın üstüne konulan puset görüntüsü hoşuma gitmediği için
monaroza26 Busra1407 hoş gözüküyor dediğiniz gibi, ama arabamız yok illaki toplu taşıma hayatımda olur ve uçak seyehati her sene yapmak durumundayım
mirooo Merhaba, prego aria aldım youtubedan izleyebilirsiniz. Açılıp kapanması aşırı kolay, puseti arabaya aparat ile takılıp çıkarılıyor, en önemliside çok hafif, katlanınca minicik oluyor