Halime1999 Kızlar benim Bi gümüş kolye var ay yıldızlı hem zincirinde 925 yzyo hem ay yıldızının ayrıca onun içinde 18 yzyo alrşr mı yakın zamanda bozdurmam var mı
Yaprakdokumuseverr Halime1999 gümüş bozdurmaya değmez. Ben böyle saçma bi maden daha görmedim 😂 alırken iyi para satarken çok komik
Minigiim-vebenn52 Halime1999 hiç renk atma oluyor mu ? Bende üç isimli kolyeler varya anne baba bebek ismi onlardan alayım diyorum altınlar çok pahalı geldi gümüş alayım dedim ama renk atma durumu var mı hiç kullanmadım t
ug_fa-3diplomalianne Minigiim-vebenn52 valla gümüş kimyasala ve tere maruz kaldığında kararıyor ne yazık ki sarı olanların da rengi gidiyor zaten zamanla onun yerine çelik daha mantıklı suya kimyasala tere herşeye dayanıklı kararmıyo solmuyo gümüşten de daha ucuz yıllardır kullanıyorum duşta bulaşık yıkarken yazın falan hiç bi değişme bozulma kararma olmadı altından da farkı yok
meryemhazar Gümüş yıllardır kullanıyorum asla renk atma bozulma yapmıyor duşta bile çıkarmıyorum . uzun kullanınca parlaklık azalabilir onu da evde bile parlatabilirsiniz .memnun kalacaginiza eminim 😊