gamzecgr Smyye0303 ben de olmuştum doğuma 2 hafta kala özellikle gece bastiran el ayakta daha yoğun komple bir vücut kaşıntısı oluyor kaşınmaktan yırtılmıştı artık doğum yapar yapmaz geçti bı kan verip baktırabilirsiniz sağlık ocağında.
Adgg Smyye0303 canım 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum karın çevremde avuç içlerimde ayak bileklerimde deli gibi Kaşıntı var ve asla geçmiyor Gece boyunca uyuyamıyordum bir sağlık ocağına gittim Ciğer değerlerime baktılar kan verdim benim hep yüksekmiş ama son evrede olduğum için yani 28. haftada belli oldu Sonra özele gittim kadın doğuma bana ilaç verdi ilacı içeli daha iki gün olacak inşallah İyi gelir Allah herkese şifa versin
Devraninannesi Geberiyorum 9 gün önce doğum yaptım ve geçmedi halen artık vucudmda sigara yanığı gibi yaralar oluyor
Smyye0303 Devraninannesi kasimaktan oldu demi yaralar bende resmen sırtımı morartip kizartmisim kasirken soyununca farketti eşim korktum ya olabilirmi acaba diye dün başladı 34+4 günlük olduk bizde 😒ayak bilegimdede kasinmaktan yara izi kaldı acaba bendedemi var
Smyye0303 gamzecgr yarın kadın doğuma randevu almıştım da saglikocagi hiç aklıma gelmedi bak ondada hemen cikarmi ki yarın cuma 🙄
Smyye0303 Adgg bende gorumcemde biliyorjm geceleri uyuyamazdi kasintidan elde ayaklarda hele benimde sırtımda var kaşıntı kilo falan aldigimdanmi acaba bilemedim de canim. Rabbim şifa versin dogurunca geçiyor ama kaşıntılar
gamzecgr Smyye0303 valla bilmiyorum inanın sağlık ocağına göre değişiyor sanırım benim burda geç çıkıyor mesela sonuçlar
Smyye0303 gamzecgr bizimde öyle bikere vermiştim.cuma pazartesi çıkmıştı ondanyani ilcedeyiz biz merkezde ilde yasamiyoz 😐böyle sanki vücudumda hafiften kaşıntılar var başlarda böylemi oldu sizin
gamzecgr Smyye0303 ilk hafifti benim sonra bı kaç güne artmıştı ama el ayak kaşıntısınız yoksa sadece sirtsa alerjik biseydir belki
Smyye0303 gamzecgr cildimde kuru benim duş sonrası hele derim kalkıyo hep kuruydu bide kilo ilk gebelikten daha çok aldım acaba ondanmi derimde geriliyo … Baharatlı şeylerde yapiyo gibi sanki
gamzecgr Smyye0303 olabilir yapar o da bol bol nemlendirin sürekli benim de çok kuru kremi bile hemen emiyor göbeğim harita gibi oldu sürekli kreme rağmen yine bı kan da verin aklınız kalmasın
Meralkb Bende de aynı kaşıntılar vardı 2 hafta önce doktora gittim kolestaz teşhisi kondu. Doktor ilaç yazdı her haftada kontrole gel dedi şuan 32+0 dayım. İhmal etmeyin bebeği olumsuz etkileyebiliyormuş. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeğimize inşallah 🙏🌸
Meralkb edalingoo kan verdim karaciğer Alt-ast değerlere baktırmıştım. Bide safra asidine baktı. Alt yüksek çıkmıştı bende
edalingoo Meralkb safta asidine nerede baktırdınız ben sağlık ocağına gittiğimde doktorum bu testleri istiyor dedim ama alt ast ggt bakılmış safra asitlerinide söylemiştim yok 😏 özelde bakılıyor sanırım
Meralkb Deryagamze 109 alt çıkmıştı ast normaldi 30 lardaydı sanırım ilaç kullandıktan bir hafta sonra alt 52 ye sonraki hafta 27 ye düştü