nb- Ben de gölcük medarda bertan bey i araştırıyorum kızlar. Hiç tanıdığı hastası olan var mı duyan bilen ?
Selvanur4141 hunilimom kendisine 2 gün önce acilde denk geldim okadar kibar ve ilgili bir doktor ki herkeze anlatıyorum acilde ki doktorlar çok tersliyo kanama olmadan neden geldin yok acil bı durumun yok filan ama ilk gebeligim bazı durumları ilk defa yaşıyorum kasık ağrısı fazla olunca gitmiştim Ömer beye denk geldim fetüs demeyip gel bı bebegin iyi mi bakalım demesi bile içime bı huzur verdi diğerleri bna ekranı bile göstermezler Ömer bey ekranı bna çevirip kalp atışını dinleyip bu aylarda nelerle karşılaşabilecemi mide bulantım için neler yemem gerektiğine kadar anlattı en önemlisi de sedyeden kolumdan ve başımdan destek vererek yardımcı oldu kalkmama ben özele gidiyorum normalde ama Ömer beye randevu bulmaya çalışıyorum böyle doktorlar çoğalmali 💕
hunilimom Selvanur4141 aynen öyle her cumlenize katılıyorum daha önce Gölcük devlet hastanesindeydi doğumu orda yaptım devlet olmasına rağmen doğuma girdi baştan sona herseeyi o yaptı ebeler sadece izledi ekranı çevirir sana anlatır benim video çekmeme izin verirdi sedyeden kalkarken elimi tutardi karnımı silmem için peçete verirdi sorduğum her soruya bıkmadan usanmadan cevap verirdi hiç aklımda şüphe kalmadan çıkardım odasından ama işte tek sıkıntı randevu çok zor buluyor
Hmyraygn Selvanur4141 K hunilimom Bende arkadaşlara katılıyorum Ömer bey gerçekten çooook ilgili bir doktor böyle doktorların sayısı kesinlikle artmalı, rabbim razı olsun. Randevu bulmak da aslında çok zor değil arkadaşlar. Ayda bir görmek istiyor doktorlar randevu gününüzden iki hafta öncesinden sabah saat 10:00 da mhrs ye girip rahatlıkla muayene gününe randevu bulabilirsiniz. Ben bu zamana kadar hep bu şekilde aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım randevu bulmakta. 21 haftalık hamileyim
Dalenkamader Selvanur4141 merhaba doktorun ismi Ömer Doğukan saraç mi ? Daha şimdi okudum tartışmayı.E nabizdan randevu almak için girdim saat 3 e randevu gördüm şehir hastanesinde Ömer beye ama elimden kaydı gitti resmen 😄😅
Dalenkamader Selvanur4141 alamadım :( iptal eden biri oldu sanırım o yüzden anlık açıldı çünkü bugün saat 3 e açılmıştı randevu.Takip edicem ☺️ Teşekkürler ♥️
KbK 2prensessannesi bende derince de yaşıyorum ama doğum anında zor olmaz mı diye çekiniyorum açıkçası
Parsmommy 2prensessannesi ay benim ilk olacak bakalım npicaz😄 çok sevindim ama her türlü doğum anı pozitif geçecek anlaşıldı 🙏💕
gozdeee41 KbK cihan hastanesinde değildi zaten doktor medardan geldi ve çok iyi hastaneye bakmayın doktor önemli🤍
2prensessannesi KbK evet 12 bindi sezaryen 2. Sezaryen 14 bin. Piyasaya göre uygun medikal 28 bindi yılbasından sonra 50 bin olacakmış. Muayene de 860 tl . Kaçıncı haftan
KbK 2prensessannesi 12 haftalığım şuan da bnde medical de ki Reyhan hanımı istedim o yüzden doğum paketi almak istiyordum şuan 55 bin olmuş fiyatı sizin bu tavsiye ettiğiniz hastane de doğum paketi var mı acaba
Svdalsnn Konak hastanesi firdevs şekerci Baran , kesinlikle öneririm tatlı dilli mükemmel bir doktor. 2 ay oldu normal doğum yaptım , motive edişi ilgisi muhteşem canım doktorum 💕
KbK Svdalsnn evet bu doktorunda adını çok gördüm duydum ama o hastanede de doğum paketi vs yoktu o yüzden sürekli muayene tahliller sonra doğum ücreti zor olacağı için gitmedim
Umay17 KbK Marmara körfezde ilk bebegimi doğum yaptım 2 yıl önce şuan fiyatları nedir ne değildir bilmiyorum eğer Marmara özele gidicekseniz İsmail beyi öneririm şuan şehir Hastanesi’ne gidiyorum önce Mustafa goktana gitmistim bir daha randevu bulamadım Didem hanıma aldım ilk defa gidicem
KbK Umay17 doktoru fazla beğenen yok ama o hastane için de genelde de tüne İsmail beyi söylüyorlar yılbaşından sonra sadece doğum ücreti 20 bin olucakmış
Rabiakltk5 Umay17 Ömer bey de çok iyi diyorlar canım bulabilirsen ona git soyadını unuttum bende şehir hastanesine gidiyorum ama Gökçe hanıma gidiyorum oda şeker gibi kadin çok tatlı bilgili
2prensessannesi KbK benm özel sigortam var bilmiyorum ama sorarsanız gidince. Odaları küçük biraz ama hemşireler ilgi vs harika ydı. Çok güzel geçti doğum. Bide oda süsü doğum fotoğraf albümü de doğum parasının içinde