Mellek 6 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor akşam ne yediysem çıkardım aranızda böyle olan var mı
Haticemrahalp Mellek canim benimde o dönemde başladi ve sabah akşam aralıksız devam ediyor ve şuan 17 haftaliğim hala kusuyorum
Lee Hevii bulmazsa ne güzel işte bende öyle diyordum dedim ne güzel bulanıyor şimdi işte ama çıkarma yok
Bilgercan Benimde 4 hftalıkken başladı bulantılarım yediğimi cıkartıyodum mutfağa dahi giremiyodum vitamin haplarını da içemiyodum şuan 13 haftalığız ve 4.5 gündür hiç bulantım Yok Allah’a şükür bende iyi biliyorum o durumları çok zor rabbim bi an önce geçmesini nasip etsin canım
Haticemrahalp Mellek inşallah canim ben anneme çekmişim ama annem doğumhaneye girene kadar kusmuş ☺️ işimiz var
emine91 Bende öyleydim doktoruma söylemiştim bana premesis plus diye bir ilaç verdi bayağı rahatlattı ama %100 geçti diyemem şuan 12 haftalığım biraz daha iyiyim inşallah seninde geçer
emine91 Mellek bu arada ilaç dedim ama aynı zamanda folik asit var içinde ayni folik asit gibi araştırıp sormanı tavsiye ederim
Ilkheyecanim Mellek amin canımm 7. Haftada başladı benimde sürekli elimde çubuk kraker ve beyaz leblebiyle geziyorum bi nebze işe yarıyo deneyebilirsin
meltemom Mellek bi zamandan sonra da kusmaya alışıp yemek yemekten soğuyosun ben 15. Haftadayım ve kusmam yeni yeni azaldı şimdi yemek yiyemiyorum kusucam diye korkmaktan 😔 inşallah çabuk atlatırsın
Ilkheyecanim Mellek aynen bulanmaya başladımı çıkarılmayınca rahat edilmiyo sürekli midede bi rahatsızlık oluyo rabbim hepimize kolaylık versin biran önce geçer inşallah 🙏