Hnfeshnn Kızlar merhaba, benim mide bulantısı değil de mide yanmam var. Hiç birşey yiyemiyorum yanıyor midem resmen. Bulantı 2 defa oldu. İlaç kullanıyorum ama bu mide yanması 9 ay boyunca sürer diyorlar . Böyle birşey yaşayan oldu mu? Ne zaman geçti ? 7 haftalık hamileyim
Dilanburak Hnfeshnn bende de bu sorun var o yüzden bugün doktora gittim gaviscon verdi 15 haftalık olduk
Ezgiadgzldmr Hnfeshnn canım 13 haftalığım 13 haftadır oluyor diyebilirim geceleri uyuyamıyorum bile ne yiceğimi seçiyorum hep baharatlı bol salçalı asitli yiyecek ve içeceklerden uzak duruyorum bir de gaviscon şurup kullanıyorum ama en etkilisi süt canım
Hnfeshnn Bende rennine duo kullanıyorum ama aynı 1 saat rahatım ama yanmasından dolayı yeme içme kesildi hep sanki hersey ağrı yapacak gibi korkuyorum
SevilCoskun Ayni sıkıntıyı bende yaşiyorum gaviscon bile işe yaramiyor bazen. Maden suyu,leblebi ve süt iyi geliyor bana.Birde yemekten sonra hemen su içmek ve yatmak tetikliyor kesinlikle. Umarım sizede faydası olur.
Hnfeshnn Benim annem mide yanma sorununu bana hamileyken 9 ay boyunca çekmiş. İnsallah bulantı gibi 3. 4. Aya geçer diye dua ediyorum 🙏🏻
Diqudiqu Hnfeshnn ama malesef 9 ay sürüyor benim de 3. Aylarda başladı 7 aylığım bitecek gibi değil git gide artıyor
Hnfeshnn Ayy Suan çok korktum ben 7 haftalık daha 1 buçuk ay da geçse de midem geçse diye gözlüyordum
cyakdemir Üzülerek söylüyorum, son güne kadar sürüyor 😔 bende rennie kullanıyorum, özellikle gece yatmadan önce çok yanıyor benim midem. 34+4 olduk hala aynı 🙄
Hnfeshnn cyakdemir ben daha yolun basındayım .. fayda bulduğun birşey olmadı mı rennine çok etki etmiyor 1 saat oldu içeli Suan yanıyor midem çok rahatsız ediyor