haticeguneess Merhaba anneler hamileliğin kaçıncı haftasındasınız ve kaç kilo aldınız ben henüz 16. Haftadayım fakat 6 kilo almışım 😢😢😢
Nesfur41 haticeguneess Bende başlarda şak şuk hızlı kilo aldım ve varya deli gibi kusuyordum yemek yiyemiyordum ama yine de aldım sonra şak diye bir anda durdu 36 3 oldum 15 kilo aldım toplam daha da almam zannetmiyorum son zamanlar kilo alımı duruyor
Beyza-00 haticeguneess 22. Haftadayım 2.5 kilo aldım. Moralinizi bozmayın verirsiniz. sadece bundan sonra daha dikkat edin. Her bünye farklıdır
ecembugra53 haticeguneess 17. haftamdayım hiç kilo almadım aynı 56 kilo ile ilerliyorum ben kilo almadan oğlumda cok az almıstım
SMZmiracle ecembugra53 bebeiginiz gelişimi nasil peki? Ben de hiç kilo almadım aynı haftadayiz ve çok üzülüyorum acaba yeterli beslenmiyormuyum diye.
Meyo Benimde bu konuda aşırı moralim bozuk gerçekten 🤦🏼♀️ bende 24+3 deyim 9 kilo almışım. Daha 3 ay var sonum ne olur bilmiyorum. Valla piskolojim de bozuluyor aşırı takıyorum şu kilo olayını 😔