SMZmiracle Beyza-00 ben de 17 haftamdayim hic kilo almadim diye cok uzuluyorum.sizdemi hic kilo almadiniz,19tan sonrami oldu kilonuz??
Beyza-00 SMZmiracle bulantılarım olduğu için başlarda almadım şu ana kadar 2.5 aldım son haftalarda. Bebeğinizin gelişimi iyiyse sorun etmeyin
ipekkus Tgce_06 23+ 4 haftalik olduk dışarıya yansıyan bir göbek yok 🙂 esimin göbeği daha çok çıktı 🤣 kilo olarak 54 kiloydum 57kilo ile devam yola
Durdaneunl Tgce_06 bende 14+4oldum ikiz bebişler benim de karnım hiç belirgin değil bi abla 15+1 baya göbeği belirgin
minnie35 @Tgce_06 25 haftalığım 1,5 kilo aldım göbeğim pek yok kimse hamile olduğumu anlamıyor çok dapdar giyersem nadiren anlayan oluyor oda 3-4 aylık zannediyorlar 🥲
Ebruarss Tgce_06 bende 15+5 im kilo almadm yedi kilo verdim kilolu biriyim zaten ama yeni yeni belli olmaya başladı diyebilirim az çok . Bulantı ve kusma yüzünden birşey yiyemiyorum
Tugba_- Tgce_06 Merhabaa ben 53 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum kilo alımım hızlı ilerliyor ama önüne geçemiyorum ne yazıkki 😃20 haftalık olduk bugün kızımla ❤️
Kahverengi Tgce_06 5 aylık hamileyim 5 kilo aldım ilk gebeliğimdede 16 kilo alarak doğum yapmıştım buda o civar olur gibi