gizem-cbn svg46 bir bayan bana ahsen erkek ismi aslında diye bi metin yollamış size de yolladı mı bilmiyorum ama
Nur_09 ozgecemre06 youtube dan hayalhanemin attığı isimlerle alakalı bir videosu var istersen onu dinle 😊 hayırlısı olsun inşallah🙏
ozgecemre06 Nur_09 dinledim teşekkür ederim cemreye yasak diyor değiştirmeliyim o zaman cokta beğenmiştimm aslında duymuştum ama cok hosuma gitmişti ya 😊 doğumumada 3 hafta kaldı cok kararsızım
ozgecemre06 Tugce-89 bende cemre düşünüyorum cok beğeniyorum ama peygamber efendimiz değiştirmiş cemileyle vs diyolar yani önermiyolar hiçç cok kararsızmm yaa cokta alıştım isme
Tugce-89 ozgecemre06 aynen bende araştırdım netten cemrenin anlamı kor ateş demekmiş oyüzden peygamber efendimiz değiştirmiş cemile ile bende çok alıştım başka isim düşünmedik bile ☺
Ikimelekannesi_ Kubra1818 herkes iyi denk geldi fln diyor 🙈🙉🙉🙈🙊 bizimkinin cinsiyeti erkek 🫠sağlıcakla dogsunlar inşallah 🫠
gizem-cbn svg46 https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/ahsen-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1 Bana attığı link buydu bakarsınız