Ebruska_92 Kızlar oturma odasına 1 beşik ve yatak odasına 1 beşik mi alıcaksınız nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ?
DCAN Ebruska_92 park yatak var ve pusetin salincagini almistim bebek arabasiyla birlikte onu odaya kurmayi düşünüyorum
Merve1414 Ebruska_92 büyük ahşap beşik var birde 8 aylık olasiya kadar her odaya tek başıma rahat tasiyabilecegim anne yani besigim var 2 çocuğum dada kullandım 3. Hamileliğim bu busfer kendinden titreşimli müzikli Anakucagi da almayı düşünüyorum öncekiler normaldi tekrar çocuk olmaz düşüncesiyle satmistim
Sdtnrsvn Park yatak, anakucağı aldım, ablamda da portetif beşik vardı sallamak gerekirse diye onu da aldım.
Aybarssmom_ Ebruska_92 evet, babynest de aldım şoka gelmişti yazın çok kaliteli bir şeye benzemiyor ama arada onu da kullanabilirim oturma odasında
Merve1414 Ebruska_92 anne yani dediğim böyle küçük büyük kolaylık tek basima parçalayıp sokedebikiyirum kaynanama falan giderken götürüyorum tek başına ayağa kalkıp dikilmeye balayasiya kadar en fazla 10 aylık olasiya kadar kullanabiliyorsun benimkiler erken ayaklandılar uyanır uyanmaz dikilirlerdi o yüzden 8.9 gibi kullanmayı bırakmistim bunun içine reflü yatağı aldım ayriyeten oda büyük kurtarıcı oldu hastaneye yatış yapıldığında onda yatırmıştım