nuraysrhn Rabia_dgn benim özel muayananesi war profösör perinataloji uzmani ayni zamanda ücrete tabi olur mu hic bilmiorum
Ebruska_92 nuraysrhn Benim 1 hafta sonra detaylı var zaten bu nipt testide kafamı karıstırdı allahın izniyle güzel geçsin ultrosonunuz 😊
nuraysrhn Ebruska_92 canm benm ikilim riskli çıktı ama fetal dna yaptrdim yurtdısına kan gönderdim nipt çok riskli temiz geldi sonuçlarım çok şükür nipt için ehli biri olmasi gerek k8me güwenilir ki Allah korusun
nuraysrhn Rabia_dgn okudugum kadaeryla 1700 dien war 1800 dien war 3bin dien war bnde bilmiorum net o gün göreceim:)
Ebruska_92 nuraysrhn Niptte sorun cıkmaadıysa ikili ve üçlüye gerek yok dedı dr siz merak ettıgınız için mi gidiyorsunuz
Aysemm44 Ebruska_92 Sağlıklı olsunalrda zaman hızlı geçiyor zaten cnm hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına alırsn inşallah Allah herkeze nasip etsin 😍
nuraysrhn Ebruska_92 ben artık fetal dna yaptrdgim icin onlardan muaf oluorum 3lü yada herhangi test onlara girmeyeceim artık elimde kesin net bilgi warya
sedanur4004 Ebruska_92 kız daha yeni dur bismillah hemen sıkılmssn daha bunun geçmek bilmeyen 30 lü haftaları var 🤣 ikinci gebeliğim 169 güncük kaldı 😛
annelik_4 Ebruska_92 168 daha sıkılma evresine gelmedim sadece bulantı sürecim zor geçti haricinde ara ara ağrılarım oluyor ama bunada şükür 😍
mdk8 Son 2 gün 🥲 heyecan dorukta . Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.