Mihrican_22 NewMom___ merhabalar tecrübelerimden önekler vereyim haftaniza uygun egzersizler yapın youtubede bir sürü video var haftaya göre egzersiz açısından ben egzersiz yaptım pelvik masajı bence efsane birşey internete yazıp bakarsanız nasıl yapilacagi açıklanıyor ve kesinlikle pilates topuyla yapılan egzersizler de çok büyük faydalı ben ilk gebeligimde doktor tavsiyesi ile hep bunları yaptım suan 2ci gebeliğim ve tekrardan uygulama yapıyorum
Holamerf Mihrican_22 ya acaba perine masajını nasıl yapıyorsunuz vajina açılıyor mu dbfnfnf ben mi beceriksizim ilişki hariç orası çok küçük oluyor
KuzeyinAnnesi10 Holamerf 2 gün önce başladım kendim yapamıyorum uzanamiyorum rahat acıyor eşime yaptırıyorum ama bende bilmiyorum etkisi olacağını sanmıyorum ya eski haline dönen bi organ ya vajina çok da faydası yok gibi ama yapıyorum bakalım doğumda ne olacak
Mihrican_22 Holamerf ben bebek yağıyla eşime yaptırıyordum vajina girişine eşiniz baş parmağıyla yapıyor vajinaya parmağıyla yağ ile al kısmına u harfi yapar gibi ovma masajı diyebiliriz bu hem normal doğumda kesi ve yırtılmayi azaltıyor doktorunuza söyleyin bence %90 oda önerir ve son hafta günlerde korunmasız ilişkide doğuma yardımcı oluyor ben bunu öğrendim güldük deneyelim dedik ertesi gün doğuma gittim 39+6 da 😂
KuzeyinAnnesi10 NewMom___ ben hiç bırakmadım canım hiç sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Hatta hamilelik öncesine göre daha çok. Tabi doktorun yasak koyduysa vardır Bi bildiği
kumrucanim Kızlar bol bol hurma yiyin günde 5 6 tane Merdiven inip çıkın Yerleri silebiliyorsanız elle silin Bol bol yürüyün Bide sancılarınız başlarsa bu pilates topu gibi büyük toplar var ya onun üzerinde zıplayın yavaş yavaş ben doğum yaptığım gün çok işe yaramıştı
Beggg NewMom___ açıkçası hiçbir şey yapmadım bilinen ve herkesin söylemiş olduğu şeyleri de yapmadım sadece evde çok aktiftim ve cinsel ilişkiyi sonuna kadar devam ettirdik. Çok güzel ve kolay bir doğumum oldu ilk olmasına rağmen
Aysee1123 Ben bol bol yürümek, özellikle son 2 ay bol bol yürümek ve evi hep çömelerek silmek, hareketli olmak dışında birşey yapmadım. Özellikle birşeyler yiyip içmedim hiç. Cinsel hayatımız son ana kadar hep devam etti. Onun haricinde birşey yok başka 😊 2 ay oluyor doğum yapalı
NewMom___ @Blueberry0 bende 36 haftalıkken gidicem ne olacak bilmiyorum belki yaparlar belki diğer gitmemde 36 dan sonra her hafta çağırıyorlar galiba birde