Sumeyye_25 Merhabalar arkadaşlar bebekte ense kalınlığı olduğunu söyleyip sağlıklı doğan var mı aranızda bu süreç çok stres veriyor insana
Esra211 Sumeyye_25 merhaba kaç sizin ense kalınlığı detaylı da mı belli oldu 2li taramada filan mı benimde var ense kalınlığı 2li taramada 2.5 idi detaylıda 5.6 çıktı sonra genetik de olabilir dediler test filan önerdiler hiç birini yaptırmadım ben doğuma 1 hafta kaldı benim de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
susaMom_ Esra211 Ultrasondan görülen ense kalınlığına normal dedi doktor 2li tarama sonucunu bekliyorum bende taramada mi belli oluyor tam olarak
Sumeyye_25 Esra211 Detaylıda belli oldu perinatolojiye gidiyorum kontrollerime testleri yaptırmadım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲
susaMom_ Esra211 Detaylı ultrasona bakmadı kontrol edilirken baktı 12 haftalık doğru sonuç veriyor mudur diye düşündüm de
Sumeyye_25 Esra211 Doktor söylediği an zaten insan herşeyi unutuyor ben kalınlığın ölçüsünü sormayı unuttum doktorum da ölçü söylemedi yarın kontrolümüz var sorarım inşallah
nuraysrhn Merhaba benmde ikili taramam riskli cıkmıstı ense kalınlığı burun kemigi hersey normaldi ama riskli ciktgi icin fetal dna yaptrdim
Ellove Benım ense kalınlığı normal ama kan değerleri cok yüksek çıkmıştı net birsey söylemek için karnından sıvı alıcaz dediler istemedim o testleri yapmalarını. Ve şuan kızım çok sağlıklı ❤️❤️❤️❤️