tugcesakzci Angeller Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Angeller Canım yapmaya çalıştım ama yapamadım burda yeni olduğum için detaylıca anlatabilir misin nasıl fotoğraf yukleyebılırım
Angeller Arkadaşlar bu benim 6 haftalık ultrason görüntüm karından ultrason yapıldı cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Angeller Benimkide 5 haftalıkken görünmedi canım sadece kese var dedi 6.haftada tekrar gelin dedi gittik şükür bebeği gördüler kalp atışı da varmış rahatladık sende içini ferah tut erken henüz
Angeller Ramiz teorisine göre yorum yapabilenler varmış şansımı denemek istedim 6 haftalıkken ögrenılebılıyormus çok yorum gördüm bununla alakalı bende şansımı denemek istedim 😅