Evremada 39+6 gunluguz bebek kanala inmedi doktorum 1 hafta daha bekleyim riske atmayalım kaka yapabilir bebegin başı idrar kesesini kapatmış dedi normal doğumu coj istiyordum ama nasip böyleymiş sabah 8 de doguma giriyorum .Darısı tüm gönülden isteyenlere👍sezeryan olanlar bikgi verip içimi rahatlatabilir mi?🤗🤗
Dyg34 Evremada hayırlısı olsun zorunlu sezeryan yapıcak birşey yok ıkısıde doğum şekli neticede sağ salim kavuşman dilegiyle bende 39 olcam nasipse gitmeden duş almak iyi geliyormuş o 2gün alamıcagımız için
Flyacikel Evremada çokk mükemmel bi his spinal olmuş biri olarak ikinciye hazırlanıyoruz inanılmaz rahat ha dişçi ha doğum korkma güzel anne allah bi avazda kurtarsın
Gozdeerdem Bende sezaryen oldum canım benim bebeğim de dönmemişti. İlk ayağa kalkmak biraz sıkıntı ama sonra geçiyor bol bol yürümeye bak derim
Fhryhsn Flyacikel gerçekten de hiçbir şey hissedilmiyormu bide ben his kaybı olur ayaklarımı hissedememm diye korkuyorum
Flyacikel Fhryhsn asla öyle birşey yok hissedemezsin uyusuyor belden altı dogum sonrası sadece dıkıs yerın 1 sene boyunca hıssız kalıyor hepsı bu son derece keyıflı bırsey sezeryan