tugbadurmaz34 Sebahatmrtk sanırım hepsi sızıp kalmış 3 çocuktan 🤣🤣🤣🤣 0 çocukla geziniyorum bende öyle postalara bakıyorum 😂
Zhra42 Sebahatmrtk Her zorluğun bir güzelliği vardır evet zorluğu oluyor kavga ediyorlar birbirlerine vuruyorlar filan fakat güzel de birbirlerine sahip çıkıyorlar oyun kuruyorlar hadi gelin şunu yapalım dediğim de arkamdan gelip yapıyorlar kızım 9 yaşında yatağını toplar yardımcı olur kardeşlerini giydirir öyle
Zhra42 Sebahatmrtk Güzel bakarsan güzel olur ama herzqman off püff dersek olmaz her zaman insanın ruh hali bir olmaz tabiki of püf dediğimde oluyor ama yinede seslenmiyorum iyiki varlar Rabbim herkesin evladını kendisine bağışlasın benim evlatlarımıda bana bağışlasın hepsi birbirinden farklı birbirinden güzel
turkan403 Sebahatmrtk bnde de var sanki 3🙈 başına gelen var mı ya 5ay olucak doğum yapalım benm regl gormdm hiç bu ayn2snde lekenmem oldu kahverengi sildikce filan geldi kesildi regl olucam sandm ama olmdm hale 16hun olucak bugn test yaptm çıkmadı süt korur demi ya derler süt tutar ama blmyom 🤷