Pamukd Gebeliğimi yeni öğrendim şuan 5 haftalık ilk ultrason transvajinal mi yapılıyor illa yoksa isteğe bağlı karındanda bakılıyormu
Nesfur41 Pamukd Bende ilk 5 haftalık gittim karından gayet kesem göründü 2 hafta sonrada kalp atışları için gittim
tugbadurmaz34 Pamukd bence 2 haftacık daha bekleyin ondan sonra hem bebeği görürsünüz hemde kalp atışını duyabilirsiniz ben öyle yaptım öğrendikten sonra 7 yi bekledim tek seferde oldu hepsi
melisinmutfakblogu Pamukd ben 3 hafta 6 gunlukken öğrendim doktora gttm kan değeri 1000 olunca gel gözükmez dedi ben zaten şişko gebelerdnm şişko ikrnde daha geç gözüküyor ben 7 haftalkkn vajinalda anca gördüm beta değerm baya yuksekti
Sezennkz Beta hcg kaç şuan Ben de 5 haftalığım gittim ama karnımdan baktı ultrasonda gözükmedi haftaya gideceğim
tugbadurmaz34 Pamukd devlette baktırdım doktora ve hastaneye göre değişiyor ben çok memnunum gittiğim yerden istediğim zaman dinletir gösterir anlatır
ASE6154 Pamukd bence dayanabilirsen 7. Haftayı bekle Allah nasip ederse kalp atışı da duyarsın çünkü erken gidince bazen kese görülmüyor kese oluyor bebek görünmüyor görünse de kalp atışı duyana kadar tedirgin oluyorsun