biryildiz42 sizle aynıyız 🙏 ben yazın işe girdim kafam dağılsın diye hem o sırada ilaç tedavisi de görüyordum. Hatta iğneyi vurulmuştum 1 hafta sonra da eşimin kuzeninin nişanı vardı. Nişandan sonra almanyadan gelen yengesine oturmaya gittik teyzesi de vardı eşimin ikisi de bana neden çalışıyorsun, çalışma, okuluna devam et falan dedi. Benim eltim okuyor bu arada ama okuma bahanesiyle 1 buçuk senedir ev falan tutmadılar kendi ailesinin yanında kaldı bu süreçte. Eşinden ayrı yaşadı 2 seneye yakın. Onlar çocuk düşünmüyor diye bana sardılar, ağzımı aradılar. Senin yaşın küçük yeni evlisin ne çocuğu vs bende anlatıyorum sağlık sorunum var bu konuda ben çocuk düşünüyorum düşük yaptım 3 aylık bebeğimi kaybettim, kimyasal gebelik de geçirdim kaç kere diyorum ama yok asla anlamıyorlar. Eltim ve benle kafayı bozmuşlar onun yaşı benden büyükmüş o istemiyormuş da bilmemne napabilirim o istemiyor diye değil mi yani🫢 Şimdi istemiyor, korunuyor ama ilerde o da pişman olabilir. Kilosu da fazla, zayıflayamıyor. O zaman ne olacak bu sefer de beni pohpohlayıp bak özlem senin gibi yapmadı önce çocuk dedi çocuk yaptı mı diyecekler anlamıyorum yani bu kafaları. Okuduğu bölümün geleceği yok.
Bende üniversite okuyorum ama dışardan devam ediyorum, hatta ataması iyi, atanamasan da boşta kalmazsın özel hastaneye girersin falan dedi çevredekiler tıbbi sekreterlik bölümüne başladım. Hamileliğime rağmen ders notlarım da gayet iyi, ders de çalışabiliyorum evde. Herkesin önceliği farklıdır saygı duyarım ama benim önceliğim de önce çocuk daha sonra kariyer,para.