Okanbanu Merhabalar ben ekimin 20 sinde doğum iznine ayrıldım aralığın 6sında doğum yatım rapor parasının yarısı yatmış fakat diyer yarısını işe başlayıncamı ödeyecekler yoksa iznim bitmeden ödüyorlarmı çünkü tekrar calişmayı düşünmüyorum
tugcesakzci Okanbanu işe başladığınızda ödeme yapılacak o yüzden 2 ye bölüyorlar parayı. Usulsüzlük, parayı alıp işten çıkma olmasın diye
Okanbanu Bartumommyyy hım bebeğim küçük çünkü biraz küçük doğdu çalışamam rapor alsam 2hafta param yinele yatarımı acaba Bartumommyyy
tugcesakzci SenaaaNurrrr size zaten yatmayacak ki o zaman siz kamu personelisiniz. Kamu personellerinin doğum parası hakedişi yok ilk partı da ikinci partı da almıyorlar zaten maaş almaya devam ediyor onlar
Nazlicann0 tugcesakzci özelde 32. Haftada çalışabilir raporu alınca para 32. Haftaya göremi yatıyor yoksa 37 de biz çıkınca mı bi bilginiz varmı
SenaaaNurrrr tugcesakzci ben devlette ücret karşılığında çalışıyorum o yüzden maaşim yatmicak eğer işe başlamazsam ikincisi de yatmicak mi onu merak etmiştim
tugcesakzci Nazlicann0 37 de siz çıktıktan sonra ki kısmın parası yatar canım. 5 hafta doğum sonrası izninize ekleneceği için onun parası izniniz tamamen bitince yatacak. Bazı iş yerleri anlaşmalı oluyor ama doğumdan sonraki izin paranızı ay ay maaş gibi talep de edebilirsiniz SGK ile görüşüp
tugcesakzci SenaaaNurrrr yatmama ihtimali var, yatarsa da usülsüzlük var mı diye denetlemeye tabii tutulursunuz. SGK birşey tespit ettiği takdirde faizi ile parayı geri alabilir.