Nazli2_ Kızlar sizden uzun lohusa takim mümkünse sabahligi olan takım önerisi istiyorum boyum 175 tesettürlüyum o yüzden kısa şeyler istemiyorum aranızda alan varmı beğendiğiniz modelleri atabilirsiniz
GPinar Nazli2_ Canım bende tesettürlüyüm ben bunu almıştım Fikir olsun boyum 1.61 kısa olmadı ama senin boyun daha uzun nasıl durur bilemedim açıkçası.Bi de boyun kısmı biraz açık ama şalla vs kapatacağım inşallah giydiğimde kumaşı felan çok güzel 😊
Arzuemre Nazli2_ lohusahamile.com diye bi site var orda çok güzel modeller var ben aldım kargoda suan. Hemde uygun fiyatli🌸
ttazeannee Nazli2_ Trendyol dan artış markasına bir bakın ben ordan favoriledim biraz pahalılar ama en içime sinen onlar oldu
Syda78 Ben bunu aldım canım boyum 1.65 ama biraz kısa geldi 5-6 cm bilekten açık biraz da ben fazla kilo aldım kıyafeti topluyorda olabilirim fotoğraf çekimi için almıştım bende tesettürlüyüm en kötü boydan çektirmem artık🤭
GPinar Nazli2_ valla bende öyle durmadı canım :) daha aşağıda bilekte hafiften açıklık var o da normal yani :) tamamen bileğe kadar bulman imkansız öyle söyleyeyim ben çok araştırdım bulamadım açıkçası 🤣senin boy uzun olduğu için sende daha farklı durur tabi ben 1.61 ideal oldu bana:)