Eva41 Merhaba kızlar 2 gün önce beta baktırmıştım 286 çıktı değerim doktoruma mesaj attım iki gün sonra tekrar kan almamı istemişti az önce sisteme düşmüş bugün 2 gün geçti beta hcg değerim tam 10000 olmuş artış nasıl sizce?
tugbadurmaz34 Eva41 şu an bunu demek için çok erken artış var sonuçta önmeli olan o ilk muayene önemli son adet tarihiniz ne peki
Eva41 naneliseker_ şöyle tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tek embriyo transfer edildi ikiz olma ihtimali düşük gibi sanki embriyo bölünmesi varmış ama oda zor bir ihtimal sanki ya
Eva41 tugbadurmaz34 son adet tarihim çok uzun zaman oldu çünkü tüp bebek tedavis ile hamile kaldım ilaç kullandım uzun süre rahim dinlendirilmesi falan derken adetim 2 aydır kesilmişti zaten
naneliseker_ Eva41 Hım o zaman kese gününü bekle cnm. Fazla artışta ikiz çıkıyor ama dediğin şey varsa.
Gebelik_takibi Eva41 Canım bnde aşılama ile hamile kaldım 760 dan ertesi gün 1020 oldu ertesi 2020 oldu kese göründü ikizlere hamileyim ikiz olabilir embriyo 2 ye bölünmüş olabilir yani😊
tugbadurmaz34 Eva41 o zaman artık muayene zamanınız gelmiştir bence ama ortalama 5-6 hafta vardır bence öyleyse bebekte görünür kalp atışı da duyulur bu değerle 3 binden sonra bebek görülüyor