Muzaffer Kızlar 30 Ekim’de yani bundan tam 50 gün önce 9haftalık bebeklerimi kaybettim operasyon ile alındı . 28 günün ardından her ay olduğu yoğunluk Ve gün olmak üzere değişmeden ilk adetimi de gördüm. Bundan bir kaç gün önce hastanede kalp problemi için gittim ve durumu söyledim hamile olabilirim diye. Bakıldı YÖK dendi ancak siteden bakıyorum beta hcg sonucu yok . Evde dayanamayıp yaptım ertesi gün yine negatif. Dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu kez hayal mayal ama gösterdiğim herkes ikinci çizgiyi anında gördü. Şimdi bu sonlanan gebeliğin hala 0 olmamış değeri mi ? Yoksa yeni bir umut mu bana . Sizler de tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim . Dualarınızda olmak ümidi ile 💙
GamzeTopluKk Muzaffer 50 gün olmuş çoktan sifirlanmistir o canım, benim 15 / 20 günde sifirlandi her hafta kan aldı Dr kontrol amaçlı, çok geçmiş olsun , inşallah kalbinden gecendir testin sonucu emin olmak için kan vermeni öneririm kafan rahat olur 🙏
Damlalokum Muzaffer bencede yeni bir gebelik olma ihtimali daha yüksek iki günde bir tekrar aynı testten yap canım
Zeynep945349 Muzaffer adet olmadan gecikmenin dördüncü günü kan verdim acilde değerim 50 çıktı. Şimdi değeri takip ediyoruz doktor kontrolünde. İnşaallah hayırlısıyla hamilesindir ki olma ihtimali yüksek
Mlke Muzaffer canım yaşamadım böyle bir durum ama operasyonla alınmış kendiliğinden düşmesini beklememişsin ve 50 gün bence sıfırlanmıştır 🙏 Inşallah gebelikte vardır allah kalbine göre versin 🤗 Bu arada gebelik testinin adı ne
Muzaffer GamzeTopluKk malesef doktor konusunda şans gülmedi bir gebelik 9. Haftada 3. Doktor edindim . Kan değerlerimi operasyon sonrası takibe alınmadı. İnşallah kuzum çok güzel olacak bizim için 🧿
GamzeTopluKk Muzaffer hayirlisi olsun inşallah canım, benim boş gebelik ti takip altına alindim Dr da hastane de önemli gerçekten
Muzaffer GamzeTopluKk oyyyy kurban olurum ama ben size . Rabbim ayağını taşa değdirmesin . Sen bana bu gün böyle moral oldun ya yavrundan gül inşallah canım benim 😘 bir avazda yavruna kavuş sağlık ile huzur ile aşk ile inşallah ❤️
Muzaffer Damlalokum nasipse yarın kalp problemi yaşıyorum onunla ilgileneceğim . Ama Çarşamba ilk iş kan vermek olacak ❤️ Sağolun desteğiniz ilginiz için .
Muzaffer Zeynep945349 inşallah kızım benimde durum böyledir ve yeni bir umut olur bize 🥺 çok yoruldum çok yıprandım . Gerçi kime söylüyorum ki aynısını yaşamışsınız. Yarın kalp için gideceğim ama mutlaka Çarşamba günü beta hcg baktıracağım . Buradan yazarım inşallah 🙏
Zeynep945349 Muzaffer mutlu haberi alıp heyecanla haftaları sayarken olumsuz şeyler olunca ister istemez yıpranıyoruz. Allah ne zaman olması gerektiğini çok daha iyi bilir. Önemli olan pes etmemek. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız ve inşaallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz
GamzeTopluKk Muzaffer duamdasin canım Allah hepimize bu duyguyu yaşatsın iki kayıptan sonra bir mucize bu gebeligim ❣️ Allah razı olsun bu güzel duaların için Rabbim güzel haberler almani nasip etsin inşallah 🙏
Muzaffer Zhdsngz Allah büyük canım benim bende hiç pes etmedim öyle ki kamu personeli iyi bir maaşla çalışan ben bir anda işten çıktım yaş geçiyor oğlan büyüyor diye ve bir anda o ay hamilelik hemde ikiz . Oğlum artık kalabalık bir aileye sahip diye çok sevindim .Bu ay gerçekten bir mucize bu benim için olursa sanıyorum şükürlerime biri daha eklenecek .
Btugl Muzaffer kurtajdan 1ay sonra hamile kalanlar var cnm Sen hayirlisini iste rabbim en iyisini bilir
1PrensAnnesi Muzaffer canım ben yaşamadım ama yaşayan birine şahitim 60 günde hala vücut değerleri toplamamıştı ilaçla filan düzeltmişlerdi inşallah seninki bebektir ama hayırlısı inş 🤲🏻
Muzaffer 1PrensAnnesi aklıma gelen tek şey o zaten allah büyük bakalım Çarşamba gidip doktora danışıp kan testi isteyeceğim bakalım 🙏