tugbadurmaz34 Suleuz 5 üzeri pozitif canım benim senin Baya yüksek bebeği bile görebilirsin son adet tarihin ne
eylulmihrasmom Suleuz ne demek var mı bir şey çocuk doğacak nerdeyse 😂 hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah🫶🏻
Sidelya_ Suleuz baya bı yüksek çıkmış son âdet tarihiniz nedir acaba hamileyken adet mi gördünüz öyle olan oluyor farketmediniz baya bı yüksek çıkmış maşaAllah
tugbadurmaz34 mavideniz6 😂😂😂 ben açtığı postlara baktım aslında doğumu yakın niye böyle bir şey atmış anlamadım yani 35-36 haftalık falanmış şaşırdım bende yeni gebe sandım 😂
Ozlemgokce tahminen 5-6 haftalık falansın sanırım benim de o civarlarda çıkmıştı hayırlı olsun bebeğin 😻
nurcan355 Suleuz bu post şaka mı bir önceki açtığı postta 35+6 haftalığım demişsin bu ne alaka simdi anlayamadim bizimle mi egleniyorsun 😂😂😂😂😂
Suleuz nurcan355 kendim için sormadım canım benim zaten doğdu doğacak bi arkadaşımın sonucu böyle çıkmış onu merak ettik
tugbadurmaz34 nurcan355 büyük ihtimalle yeni doğuma yakın beta hcg verdiğini ya da doktorun istediğini hiç sanmıyorum 😂