Notlarıma iç dökmüşüm.
10 Kasım 2023
“Annesinin minik kuzusu… Şuanda karnımdasın. Tam 27 haftalıksın. Seninle Konyaya istikametinde yoldayız. Saat 05.51 Ah benim minik yol arkadaşım. Ah benim sonsuz yol arkadaşım. Galiba şu saatlerde karnımda uyuyorsun kıpırtı, tekme yok… Bende kaygılanıyorum senin için acaba rahat mıdır ? Acaba onu da yoruyor muyum diye 🥹
Annen ; yüksek lisansı devam ederken sana hamile kaldı bebeğim. Zorlanıyorum yollarda, sabrediyorum. Sen iyi olda…
Sabahları bazen hala midem bulanıyor. Az önce otobüste çıkardım:) Hiç önemli değil oğlum. Sana kavuşalım, senin sıcaklığını hissedeyim kucağımda.
Ah benim masum kuzum.
Baban… Biz evli değilken bile evlenip çocuk sahibi olmanın hayalini kurardı. Hiç bir zaman düşünmedim bu adam babalık yapabilir mi diye. Senin baban çok tatlı, baban milka çikolatam benim. Seni çok seviyor kuzum, baban da seni çok seviyor. Dünyanın bütün güzellikleri ikinizin olsun. Sizi hep çok seveceğim 🤍
Adın ne olsa acaba ? Baban keşke oğlumuza sorabilseydik adın ne olsun diye diyor :) Senin adın …… olsun oğlum. Boşluğu yakında doldurmak dileğiyle 🙏🌸
Dönüş…
“Canım oğlum ; şimdi dönüş yolundayım. Kayseri’ye evimize gidiyorum. Çok zorlanıyorum bebeğim, çok fazla. Ayaklarım cayır cayır yanıyor şimdi. Sen nasılsın? İyi misin ? Arada yokluyorsun beni dünyanın en iyi haberi oluyor bu bana. Yüksek lisansı dondurmayı hiç istemiyorum anneciğim, çok emek verdim. Hayatımda bu günlerimi hiç unutmayacağım. Bugün hocam bana “sen bir kahramansın” dedi. Senin annen kahraman mı oğlum ? Şimdi gözyaşlarım dökülüyor yanaklarımdan bunun hakkını, yolda seni sallaya sallaya götürüyorum bunun hakkını sorma bana olur mu 🤍
Baban şimdi bizi bekliyormuş, bir bekleyenimizin olması ne güzel. Babanda çok fedakarlık yapıyor, yine de mahçup hissediyorum. Bir başka insanın benimle hareket etmesi, sanırım tam içimde kabul edemediğim bir şey. Rahatsızlık veriyorum gibi. Sana da aynı şeyleri söyledim değil mi anneciğim ? Nereden geliyor annenin bu sevdiklerine rahatsızlık verme düşüncesi acaba… Sen hiç böyle düşünme olur mu bebeğim; sevdiklerin bunun için var. Dünyada 3 kişi olmak ne güzel. Allah sevgimizi dünya ve ahiret beraberliğimizi birlikte kılsın. Az kaldı oğlum. Yatağımıza yatınca özgürce hareket etmene. Seni seviyorum çok. Özlemle…“