mcrukiye Kızlar 31 haftalık olduk 32 den gün aldik iki gündür günde 1 kere böyle yarım bardak kadar su geldi hani ayıptır söylemesi nasil geldi çamaşırıma baktım ki yaş olmuş hep bu durumu yaşayan varmı yada normal mi doktora gitmeli miyim sizce
Derinnmom mcrukiye bende de akıntı çoğaldı ama anlattığınız gibi değil, bence bu normal değil. 31+2 haftalığım
Bebekbeklrkn mcrukiye neden bekliyorsunuz ki korkutmak istemem ama su durduk yere gelmez bebeğin suyu azalmadan bi görünün Allah aşkına niye yarını bekliyorsunuz
Leocuk19055 Doktora gidin bence akıntı gibi değilse normal değil tutamadığınız bir sıvı ise doktora başvurulmalı akarken tutabiliyorsanız idrar da olabiliyormuş ama neden aklınız da kalsın ki
mcrukiye @Derinnmom ya evet bende de akıntı var ama bu su gibi yani diğer akıntılara benzemiyor bu gece de bakalım ayni durumu yaşarsam yarin veya öbür gün doktora bir gidicem
Leocuk19055 Allah korusun şuan çok erken ama bebeğin suyu bir anda akar diye bişey yok akıntı şeklinde olmuştu benim arkadaşımın gün içerisinde durmadan sık sık birde siz biraz bardak akar gibi dediniz bende 33 haftalığım bana fazla gibi geldi
Minigiim-vebenn52 mcrukiye bebeğin suyu azalırsa hareket çok hissetmezsin demişti doktorum bana Ama ne olur ne olmaz siz yarın kontrol ettirin kendinizi hiç olmazsa acile gidin suyuna baksınlar
mcrukiye @Bebekbeklrkn gittim kizlar doktora şükür herşey yolunda son aylarim olduğundan dolayı olurmuş böyle şeyler büyük ihtimalle idrardir dedi doktor yoksa suyu da bebek de gayet iyi şükür