Eda2509 Kızlar 29 haftalık oldum bugün 3 4 gün önce gayet güçlü tekmeler atıyordu yer değiştirdiğinı kımıldadığını herşeyi hissediyordum. Bu aralar tekme atmıyor hareket var ama o kadar yavaş ki siz de aynı durumu yaşadınızmı
Annabelle Eda2509 Olabiliyor canım arada. Muhtemelen bebeğin gayet sağlıklıdır. Yine de doktoruna sorman iyi olur. Hareket konusunda en ufak tereddütte acile gel demişti doktorum. Artık bu haftalardan itibaren hareketlerine bakacaksın en önemlisi o
1cocuklumom Eda2509 benimde öyleydi sonra 30+5 oldunk yine güçlendi maşallah şimdi çıkacak içerden diye korkuyorum karnım sürekli dalgalı 😂
Gamzeramo Eda2509 normal canm bende 29 haftalığım bazen cok güçlü bazen cok hafif icerde at koşturuyor oğluşum 😂😂
iremm00 Bende 25 haf. Aynı durum 4 gündür bencede var sanırım son ayarla doğur uykuya çok geçiş yapıyorlarmış
Eda2509 Annabelle ya hareket ediyor hiç yok değil ama anlamadim. Şey bekliyorum ben büyüdükçe daha güçlü hareketleri olucak diye ayy ne biliyim şu hamilelik psikolojimi bozdu herşeye endişe eder oldum yakında huniyle gezicem herhalde
Kelebek1_ Eda2509 bu psikoloji çok normal ama benek büyüdükçe yeri daralıyor hareketleri kısıtlanıyor diye biliyorum birde bir gün diğer günü tutmaz benimde çok hareketliydi bebeğim ama kaç gündür hastayım çok azaldı hareketleri ee büyüyorlar da can sıkmayın endişe etmeyin
Seher1616 Evet bende tam senin hafatalardayım bikaç hafta öncesi sanki daha güçlüydü şimdi sadece hafif hareketler var gibi bende tatlı yiyip uzanıyorum biraz öyle tepki veriyo biraz kendiliğinden pek hareketli değil
Ymr06 Eda2509 normal canım ara ara öyle oluyor büyüdükçe yada şeklinden kaynaklı daha az hissediliyor bazen