hatice_x Kızlar merhaba 32 haftalığım bugün aşırı gaz sancım ve kabızlık durumum var akşamdan beri karnım çok sert bebek de bir tarafa toplanıp duruyor bunun da sebebi gaz ve kabızlıktan mı bu arada erken doğum riskim var
MihribanErdem hatice_x ben bi yerde kayısıdan ziyada kivi yenildiğinde kabızlığa iyi geldiğini duymuştum canım deneyebilirsin
Nesfur41 hatice_x Gaz ve kabızlıktan yüksek ihtimalle çok normal lifli ye kuru kayısı incir ye 1 kaşık zeytinyağı iç iyi gelir kabızlığa rahatlarsın
hatice_x Mommys20 aslında kuru incir tüketiyorum ama öyle sık sık değil sanırım sıkılaştırmam gerekiyor
Mommys20 hatice_x her gün 2 tane yiyorum bir de ekstra muz yiyorum 2 tane muz kabızlık yapar diyorlar ama düzenli yiyince kabızlığa iyi geliyormuş öyle duymuştum bu ikisi rutinim oldu
hatice_x Mommys20 muz gerçekten kabızlık yapmıyor muydu ya bende günlük muz tüketiyorum bugün de ondan sandım
Mommys20 hatice_x bilmiyorum bende öyle sanıyordum ama burda okumuştum bir gün yiyip bir kaç gün yemezsen evet yapıyormuş ama her gün düzenli tüketince iyi geliyormuş birisi öyle yazmış
cerenimoo35 ben hergun düzenli olarak muz yiyorum 36 haftalik hamileyim şu ana kadar hiç kabız olmadım aksine hergun rahatça wcye gidiyorum