Ikimelekannesi_ Ocak sonu şubat başı gibi doğumu bekliyorum şimdi 32 +2 olduk "Ömeralp"olacak inşallah 🫠
Sevval41 Gamzedalkiranerdogan ilk oğlumun ismi Alperen Turan 15 aylık, şimdi ikinci oğluma Salih Hamza dedik bakalım
Yagmur-194 BhrRzgr_06 benimde oğlum olacak adı rüzgar inşallah. 🥰 ama korkuyorum birazda rüzgar ismi yaramaz mı olur diye ikinci çocuğumda oğlan olursa poyraz düşünüyoruz. 😂 ilki doğmadan ikinci çocuğu düşünmekte ne bilim 😂😂
BhrRzgr_06 Yagmur-194 Vallahi oğluşum yaramaz değil ama çok hareketli ve ben de muhtemelen Poyraz koyacağım ikinciye Rüzgar Poyraz uyumlu oluyor Sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah 🤲💐
Hurreminyansanayisi Uraz 😇 oğlumun adı gerçekten adı gibi hep mutluluk saçıyor hep gülüyor şans mutluluk demek
Tugcee28 Gamzedalkiranerdogan oğlumun adı Çınar. Bu sefer yine ogluşum olucak Toprak koymak istiyor abisi sanırım Toprak olacak
Aynur_41 İlk oğlumun adı Metehan ıkıncı yine erkek esım Oğuzhan dıyor ben alihan dıyorum bu kez esıımin dedıgı olacak sanırım ılk cocukda benım ddgm olmustu 🫣
Kirsehirli40 HHazall24 zeyd i Bende coo istiyorum aslında ama cok kararsız kaldım ve huy ve karakter olarak nasillar