Adenala Kelebeekkkk Haftadan itibaren çıkmaya başladı çok ta değil dışardan belli olmuyor da evde dar kıyafet giyince çıkıyor
Sermec27 Kelebeekkkk ilk oğlumda 18 de ikinci oğlumda 15 te su an 12+2 haftalık hamileyim 1 haftadır biraz çıktı göbeğim çok minik
EceNaz26 Kelebeekkkk 7+4 haftalığız normalde hiç göbeğim olmadığı için şuan minnacık bi göbüşe sahip olduğumu aynada görebiliyorum tabiki dışardan bakılınca anlaşılmıyor
Kelebeekkkk edasontr sizinki erken çıkması çok normal bence Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Yaprakdokumuseverr Kelebeekkkk İlk hamileliğimde 20 den sonra 2.hamileliğimde 14 ten sonra 😅 2.hamileliğin her şeyi hızlı gelişiyo sanırım
Muhhanim34 Kelebeekkkk benim karnım yaklaşık 16 haftalikken çıkmaya başladı şu an 27+3 teyim baya büyüdü karnım 9. Ayı düşünemiyorum 😄😄
DdurununAnnesi34 Kelebeekkkk 6. Aydan sonra çıktı ufacık karnım vardı top gibi 😂 arkadan gören hamile demiyordu önden de gören bu erkek karnı kız olamaz diyorlardı hahaha 😂 ( kızım var bu arada ) 3.500 kilo doğdu iç karnım büyükmüş sanırsam 😂
sevimuslu Kelebeekkkk 30. Haftadan sonra çıkmaya başladı şuan 32yim ama sanki 4-5 aylık gibi karnım 🤰🫣
Leyla1993 Kelebeekkkk ikinci hamileleigim 20 den sonra cikdi.ilkimde ama 6 ayimdan sonra cikmisdi 9 aylıkken oyledde büyük değildi.zxaten kızım 2.950 olmusdu.bakalim bu bebeğim ne kadar olucak
TugbaZmn Kelebeekkkk 15+6 haftalığız ufacık birşey var kıyafetlerimden belli bile değil dar birşey istersen hafif belli oluyor bu arada benimde 2 gebeliğim 🤗