Sudelina2 Annelerim kaçınca haftadan sonra yüz üstü yatmamaya başladınız yani ne zamandan sonra sakıncalı yüz üstü yatmak 👀
ecembugra53 Sudelina2 karnın cıktın tan sonra karnın belli oldugunda yatmaman gerek bana oyle dediler ben yatmıyorum
Gozdecaner Sudelina2 21. Haftama kadar yatabildim doğru dürüst karnım yoktu zaten o haftadan sonra zTen hiç yatamadım yatsamda canım çok yandı
ezgi-esk Rahat edebildiğin sürece yatabilirsin. Zaten karnın çıktıkça yatamıyorsun. Bebek belli ediyor yatma diye.
Muhhanim34 Sudelina2 ben 20. Haftadan itibaren çok dikkat ediyorum şu an 27+3teyiz ama genelde doktorlar 24. Haftaya kadar istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz diyorlar. Ben yine de 20.haftadan sonra daha dikkatli yatmaya başladım
Derinnmom Sudelina2 3 haftalık hamileydim öğrendiğimde o günden beri hiç yatmadım yüz üstü 🙋🏻♀️ oysa 23 yıldır yüz üstü yatardım 😂😂
Sudelina2 Derinnmom bende şuna 7 haftalığım oysaki bende 24 yıldır yüz üstü yatıyorum uyurken. Çok zorlanıyorum ama maalesef korkuyorum yüz üstü yatmaktan 😂😂