zeynonunannesiiii İlk doktora gittim 9 haftalık dedi ultrasonda 11 yaziyordu Son âdet tarihine Göre 15+3 ama doktorun dediğine göre bir kaç gün oynuyor sorduklarında net bişey diyemez oldum
Esraalic zeynonunannesiiii benimde aynısı 12 haftalık diye gittim 11+3 dedi karıştırıyorum hangisine göre hesaplayacagimi
Annabelle zeynonunannesiiii Doktorun ultrasonda kaç dediğine takılma. İleri haftalarda da göreceksin ki bebeğin ölçümleri az ya da çok çıkabiliyor. Her zaman son adet tarihine göre yapılan hesap doğrudur
Muhhanim34 zeynonunannesiiii en başından beri kaç doktora gittiysen hepsi son adet tarihine göre hesapladım ve doğum 18 19 mart çıktı hep. Bunun için olan bu programa dahi son adet tarihimizin ilk gününü girerseniz size kaç hafta kaç günlük hamile olduğunuzu verir programlar yanılmıyor bence. Hatta eşimin hiç sevmediğim yengesi benle birlikte hamile kaldı kadın bana takiliyordu ben senden 5 gün öndeyim diye salak yanlış hesaplanmış 1 hafta fark varmış aramızda herkese de demiş ben ondan önce doğuracak şimdi doğum tarih aralığı 24 mart çıkıyor hahaha 😃 velhasıl son adet tarihinin ilk günü esas alınır ve doğrudur şaşmaz rahat olll
ezgi-esk Son adetinize göre söyliceksiniz doktora ultrasonda kaç olduğunu doktor söyler canım. Siz biri sorunca da son adete göre söyliceksiniz
Yonca_26 Bir kac gün oynuyo evet ben ilk doktora gittigimde 5+3 cikmisti ultrasonda doktor bebek üc gün önde dedi kendi doktoruma gittigimdeyse bir hafta önde cikti adetime göre bende 14 haftalikim ama bebek 15 haftalik