Mervebasibuyuk 5aylık hamileyim bu aya kadar pek bi sıkıntı yoktu karnım birden şişti ve aşırı çatladı hamileliğimin başından beri zeytin yağı vazelin çatlak kremleri kullandığım halde sizdede oldumu
nesli3452 Mervebasibuyuk 32+5 çatlak sıfır mustela çatlak kremi kullanıyorum Karnının kasılıp gerildini anladın an sür kremini Nemlendir duştan sonra karnını kurulama
Senem112 Mervebasibuyuk 15.haftamda karnım aşırı derecede çatladı doktorum bile şaşırdı. Ve benim karnım 28. Haftada çıkmaya başladı 30dan sonra dışardan belli olmaya başladığı halde 15te çatladım 🫢
Defnesmom_ Mervebasibuyuk 37. Haftadayım çatlak için hiç bişey kullanmadım ve çatlamadım çatlamayı genetik diyorlar
Mervebasibuyuk nesli3452 arkadaşın, dediği gibi genetik galiba duyduğum herşeyi yaptım bi anda öyle bi açıldı çatladıki şaştım kaldım 😞 dediğiniz kremi alayım birde inşallah daha fazla çatlamam
Yonca_26 Mervebasibuyuk 14 haftalikim karnim da hic bisey yok daha ama koltuk altlarim baya kötü oldu ya😏
Busratrngg Senem112 Malesef bende bir gecede çatladım 15 haftadan düzenli yağlar kullanıyorum şuan 25 haftalık hamileyim göbeğimde harita gibi
ozgecemre06 Bol su için. Ben 36 haftalığım 12. Haftamdan beri yağlanıyorum suan hiç çatlağım yok cildiminde catlamaya müsait olmasına ragmen umarım son hafta catlamam bu aralar sürekli sürüyorum asla kaşımıyorum cok kaşınıyo mesela
Bensuy Mervebasibuyuk 8 haftalıktan beri kremler kullandım lierac biooil mustela ve düzenli kullandım 15 gibi çatladım şu an göbek hariç bacak kalça hepsi felaket çatladı sürmeme rağmen. Yani çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz. Yine de kremleri kullanmaya devam ettim fayda etmedi kendi istediği noktaya kadar çatladı ve durdu inşallah göbeğim de çatlamaz bakalım