Ceydanur12 Kızlar neredeyse saat 6 buçuktan beri hareket etmedi saat 10 buçuk oldu sizde de bu hafta da oluyor mu hareket azlığı korkuyorum
Ayseeegull Ceydanur12 Baya uzun süre olmuş. Bende 33te hareketi az diye gitmiştim takip et 2 saatte 10 kez etmezse gel demişti. Bi git muayene ol istersen uzun süre olmuş
Yakut16 Ceydanur12 geçen banada oldu aynısı tatlı bişeyler ye uzan yorgunsan ondanda olabiliyor korkmayın inşllah bşey yoktur
Ankara-58 Ceydanur12 bende 33 den sonra hareketler daha Cook ittirme sertlesme gibi oluyor şuan 36 hala ayni
Seymoshh Ceydanur12 tatlı birşeyler yiyin sol tarafınıza uzanın yorgunsanız yorulduysanız stres altında yada üzgünseniz etkileniyorlar
H-O12 @Ceydanur12 çikolata yiyin sol tarafa yat hareket birde öyle bak genelde bu haftalarda bebeklerini yerlerı daralıyor diye duymuştum ben
Seymoshh Ceydanur12 ben genelde yorgun oluyorum 4 çocuğum var hatta bugün pek hareket etmedi hep ayakta ve iş görür haldeydim az önce iki dilim tatlı yedim ve oturdum rahatladığım anda hareketlenmeye başlıyor
Ceydanur12 Seymoshh yok yorgun değilim neredeyse bütün gün yatıyorum bir uyudum uyandım 6 buçuktan beri yok korkuyorum
Seymoshh Ceydanur12 tatlı yemeyi dene yine olmazsa bir git görün ihmale gelmez tabii ki ama streste yapma inş uyuyordur