Yusufeymenimm Bugün kontrolüm vardı ve doktorum kız dedi bacak arası boş dedi aynı gün radyoloji bölümünde doktora bakıldım oda bacak arası boş kız dedi değişiklik olur mı acaba 2 tane oğlum var hiç böyle bşr durum yaşamamıştım
Aysee1123 Yusufeymenimm 15. hafta erken bir hafta değil ben kızımı 12. haftada öğrenmiştim. Doktorunuza güveniyorsanız kızdır inşallah 👼🏻
zeynonunannesiiii Yusufeymenimm 25. Haftaya kadar erkek dendi sonrası kız 😂 doğunca ilk sorum. Cinsiyeti ne olmuştu 4,5 ay olmadan güvenmem
Yusufeymenimm Aysee1123 daha önce hep ona bakıldım oglullarımda da erkek dedi ve ikiside doğruydu bunda direk kız dedi inşallah kızdır çok istiyorum
pmedic112 Bbuse12 güncel cinsiyetiniz nedir 😁 ay benimde ikiz bir erkek bir kız olsun istiyordum fakat ikiside erkek yani ultrasonda bacak aralarını da gördük ama diyorum bir Umut değişir mi🫢🫢🤪🤪
pmedic112 zeynonunannesiiii ay okudukça hevesleniyorum şimdi. Bize de 14. Hafta erkek dendi ikizlerime. Bariz de gösterdi doktorumuz ama bir tanesi için hala umudum var 😂😂🥰